reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Foxy pytałaś w którym tygodniu ciąży jest siostra. Kurcze nie jestem pewna. Chyba ok.10.mówiła mi ostatnio ale ja jak nie chodzę do pracy to nie mam poczucia czasu. Dopytam następnym razem i gdzieś zapisze.ma termin 28.04 lub 02.05 bo ma problemy z tarczyca i okresy jej się rozjezdzaja.
A propo okresu.ja mam regularne od pierwszego po porodzie. Może tak macie że znikają bo karmicie piersią a u mnie już hormony wróciły na miejsce:).no chyba że faktycznie coś zmajstrowałyście :D

reklama
Veronika miałam tak samo. W sierpniu miałam okres a teraz nic . Dizisaj się śmiałam do męża ze może w ciąży jestem. Wolałabym jednak teraz nie.

Patiemma jestem na finansach i zarządzaniu
O bardzo pozadany aktualnie kierunek i w sumie uzyteczny;) w przeciwienstwie do mojego;) jezeli nie ma sie znajomosci

Ooo finanse i zarządzanie właśnie zaczął studiować mój brat ;) A ja w tym roku albo początek następnego kurs z certyfikatem i za 2 lata też idę na studia ale myślę nad ergoterapią bo B. nie może nikogo znaleźć i tak planujemy razem prowadzić :) ale zobaczymy jak to będzie :)
Tez jesstem bardzo ciekawa co ta ergoterapia

Dziewczyny ergoterapia to chyba w Pl terapia zajeciowa. Nie jestem pewna bo w Pl rzadko się to robi. Polega na tym, że ćwiczy się koncentrację z dziećmi, bądź problemy motoryczne. A z dorosłymi ćwiczy się np. Wstawanie z łóżka,chodzenie, ćwiczenie rąk po złamaniu, ogólnie takie cwiczenie, które pozwalają wrócić do normalności po różnych rodzaju chorób. Nie było jak zmajstrować Kasiek ;)

Veronika fajny zawód naprawdę :) Ja właśnie sprzątam jaszczurowi terrarium jest co sprzątać [emoji33]:p a później lecę na targi dziecięce z koleżanka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️ a mąż zostanie z małym :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_1481.jpg

A to moja gadzina Zocha ;p
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_1481.jpg
    IMG_1481.jpg
    286,8 KB · Wyświetleń: 291
reklama
Do góry