reklama
kasieks
Fanka BB :)
Czytałam Was popołudniu ale nie miałam jak pisać. Rano malutki w super nastroju. Wymyślił sobie zabawę i jak chciałam go posmarować i sięgałam po krem to on się przekręcal na brzuszek. Ja go na plecy i sięgam po krem a on znów na brzuszku. I cały rozesmiany.aż piszczal z radości .po szczepieniu już tak wesoło nie było. Płakał i cały czas chciał na ręce.musiałam iść do biblioteki i na zakupy z nim na rękach. Plecy mi padły. Mały waży 7,5 kg i ma 70 cm.ubranka rozmiar 74.w 68 wchodzi ale są opięte wiec ubieram mu luzniejsze.
kasieks
Veronika może Maluszek ma ten skok rozwojowy. Ja też nie wiedziałam co się dzieje z karmieniem i pisałaś mi wtedy o tych zageszczaczach do mleka.zwiększyłamnie tez ilość i teraz do 150ml daję 5 miarek (objętość się zwiększa ale nie wiem do ilu bo tylko patrzę na proporcje).wyczytałam na opakowaniu że od 4 miesiąca 150ml i 6 miarek więc jak mały będzie krócej spać to zwieksze mu ilość.zapytań tydzień skończy 4 miesiące. Mój synek czasem też przez kilka dni lub nocy marudzi a potem mu przechodzi.
Foxy_mama
Kasieks jaki on już duży [emoji8] śliczny chłopczyk
właśnie mój lubił się smarować ale od jakiś
2tyg to niechce [emoji33] nie wiem co mu się stało . A to Alex na spacerku dziś
dobrze ze mam spacerówkę
Przystosowana na płaska opcje bo kurde z gondoli nogi mu wystają [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
2tyg to niechce [emoji33] nie wiem co mu się stało . A to Alex na spacerku dziś
Przystosowana na płaska opcje bo kurde z gondoli nogi mu wystają [emoji23][emoji23][emoji23]
Cudowny MaluszekZobacz załącznik 825446 Mój synuś dziś "ćwiczył"dałam mu smoczek do dzióba bo strasznie się ślini.
(Wstawiłam miniaturę zdjęcia ale jak klikniecie to powinno się powiekszyc)
Taki slodki MisKasieks jaki on już duży [emoji8] śliczny chłopczyk
2tyg to niechce [emoji33] nie wiem co mu się stało . A to Alex na spacerku dziśdobrze ze mam spacerówkę
Emol
Kasieks mamy ten sam smoczek jak u Was się sprawdza?
Alex jaki jest niebieski.
Przed chwilą mój skarb tak przeraźliwie płakał. Mamy przepisany antybiotyk na oczko bo mu ropieje i po tych kroplach tak zaczął płakać (bierze je już 7 dni a dzisiaj taka akcja) chciałam go do piersi przystawic to aż się zapowietrzal. Przestał jak mu butlę dałam. I słyszę jak mu coś jeździ po jelitach. Może to gazy tam go cisną i taki zbieg okoliczności?
Alex jaki jest niebieski.
Przed chwilą mój skarb tak przeraźliwie płakał. Mamy przepisany antybiotyk na oczko bo mu ropieje i po tych kroplach tak zaczął płakać (bierze je już 7 dni a dzisiaj taka akcja) chciałam go do piersi przystawic to aż się zapowietrzal. Przestał jak mu butlę dałam. I słyszę jak mu coś jeździ po jelitach. Może to gazy tam go cisną i taki zbieg okoliczności?
reklama
Foxy_mama
Mi opiekunka środowiskowa mówiła ze jak słychać taki dźwięk to znaczy ze żołądek był pusty bo kiedyś aż się przeraziłam ale nie wiem czy to to samo oj mój Alex tez miał krople na oczko właśnie odrazu jak się urodził .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: