reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mój się na szczęście lubi smarować i przebierać. Muszę go smarować po kapaniu i rano a jak go przebieram w ciągu dnia to też smaruje. Gdyby płakał byłoby ciezko

reklama
Czytałam Was popołudniu ale nie miałam jak pisać. Rano malutki w super nastroju. Wymyślił sobie zabawę i jak chciałam go posmarować i sięgałam po krem to on się przekręcal na brzuszek. Ja go na plecy i sięgam po krem a on znów na brzuszku. I cały rozesmiany.aż piszczal z radości :-D.po szczepieniu już tak wesoło nie było. Płakał i cały czas chciał na ręce.musiałam iść do biblioteki i na zakupy z nim na rękach. Plecy mi padły. Mały waży 7,5 kg i ma 70 cm.ubranka rozmiar 74.w 68 wchodzi ale są opięte wiec ubieram mu luzniejsze.

Veronika może Maluszek ma ten skok rozwojowy. Ja też nie wiedziałam co się dzieje z karmieniem i pisałaś mi wtedy o tych zageszczaczach do mleka.zwiększyłamnie tez ilość i teraz do 150ml daję 5 miarek (objętość się zwiększa ale nie wiem do ilu bo tylko patrzę na proporcje).wyczytałam na opakowaniu że od 4 miesiąca 150ml i 6 miarek więc jak mały będzie krócej spać to zwieksze mu ilość.zapytań tydzień skończy 4 miesiące. Mój synek czasem też przez kilka dni lub nocy marudzi a potem mu przechodzi.

Mój synuś dziś "ćwiczył":)dałam mu smoczek do dzióba bo strasznie się ślini.
(Wstawiłam miniaturę zdjęcia ale jak klikniecie to powinno się powiekszyc)

Ostatnia edycja:
Kasieks jaki on już duży [emoji8] śliczny chłopczyk
:) właśnie mój lubił się smarować ale od jakiś
2tyg to niechce [emoji33] nie wiem co mu się stało . A to Alex na spacerku dziś
1507749412-aaaaaa.jpeg
dobrze ze mam spacerówkę
Przystosowana na płaska opcje bo kurde z gondoli nogi mu wystają [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasieks jaki on już duży [emoji8] śliczny chłopczyk
:) właśnie mój lubił się smarować ale od jakiś
2tyg to niechce [emoji33] nie wiem co mu się stało . A to Alex na spacerku dziś
1507749412-aaaaaa.jpeg
dobrze ze mam spacerówkę
Przystosowana na płaska opcje bo kurde z gondoli nogi mu wystają [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Taki slodki Mis ;)

Kasieks mamy ten sam smoczek ;) jak u Was się sprawdza?

Alex jaki jest niebieski.

Przed chwilą mój skarb tak przeraźliwie płakał. Mamy przepisany antybiotyk na oczko bo mu ropieje i po tych kroplach tak zaczął płakać (bierze je już 7 dni a dzisiaj taka akcja) chciałam go do piersi przystawic to aż się zapowietrzal. Przestał jak mu butlę dałam. I słyszę jak mu coś jeździ po jelitach. Może to gazy tam go cisną i taki zbieg okoliczności?

reklama
Mi opiekunka środowiskowa mówiła ze jak słychać taki dźwięk to znaczy ze żołądek był pusty bo kiedyś aż się przeraziłam :p ale nie wiem czy to to samo :) oj mój Alex tez miał krople na oczko właśnie odrazu jak się urodził .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry