reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja mam od wczoraj rana bóle w podbrzuszu jak na okres. Przed wczoraj wieczorem uczucie na siusiu a wcale nie musiałam. Wczoraj podwieczór zauważyłam,że brzuch się opuścił i teściowa też tak mówiła. Zaś w pewnym momencie się zaczął strasznie wiercić,aż się wystraszyłam i na koniec uczucie jakby pchał,wepchał? się niżej! Dziś brzuch też od rana boli i uczucie jakby na kupkę a wcale nie muszę! Ogólnie samopoczucie dobre,skończyłam właśnie sprzątać! Jutro mam termin w szpitalu! Zobaczymy co się okaże
Ja mam podobnie. Wczoraj wiele razy chodziłam do łazienki na dwójkę a tu nic. Jutro do szpitala na ktg muszę iść.

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za jutro [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307] ciekawe jak tam Kawoszka[emoji848] ja dostałam zastrzyki na 10 dni w brzuch bo dużo krwi straciłam przy porodzie teraz czekam na decyzje czy mogę wyjść dzisiaj oby tak bo w domu to najlepiej [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymam kciuki za jutro [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307] ciekawe jak tam Kawoszka[emoji848] ja dostałam zastrzyki na 10 dni w brzuch bo dużo krwi straciłam przy porodzie teraz czekam na decyzje czy mogę wyjść dzisiaj oby tak bo w domu to najlepiej [emoji173]️

No to ja trzymam kciuki żebyś dziś wyszła! Kawoszka pewnie rodzi bo się nie meldowała!

Ojej...Trzymaj się! A ja trzymam kciuki!

Nie wyjdę dziś jednak ale jutro rano :) bo mam słabe wyniki . Mam lipę trochę bo sama na sali jestem a wizyty tylko od 15:30 do 16:30 [emoji33][emoji33]nudno

Tak wiem ale nie lubię szpitali i ogólnie tego zmuszania przez położne do karmienia [emoji33][emoji33][emoji33] w Domu stres mniejszy

reklama
Olisiaa na kiedy masz termin?
Dziękuję za przyjęcie
Jestem Paulina, mam 30 lat to moja druga ciąża. Córka ma 5 lat, teraz również czekam na córeczkę, imię jeszcze nie wybrane, trwa spór [emoji16]
Termin mam na 26 lipca ale ostatnio gin mówiła że szyjka skrócona i miękka i mam się oszczędzać żeby wytrwać do 37 tyg ciąży. Także jeszcze tydzień leżenia bo obecnie jestem w 36 tygodniu.
Poród najprawdopodobniej sn także się cieszę i mam nadzieję że żadnej niespodzianki nie będzie. Malutka ponoć mniejszą trochę niż pierworodna, całe szczęście. Olka miała 3870 i 57cm długa. Ale poród był sprawny.
Wyprawka jeszcze nie gotowa, torba do szpitala nie spakowana, mam plan zająć się tym po weekendzie [emoji16]

Z tego co doczytałam to wy już prawie rozpakowane albo co niektóre już jak "tykająca bomba" w oczekiwaniu na ten moment.
Czy któraś z was ma do terminu miesiąc lub więcej?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry