reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Najlepsze jest to ze potem chciała sie wybielić i pisała do założyciela wątku. Ze to ja jej się uczepilam i do admina ze to ja ta zla. Moderatorka wątku czyta wszystko wiec doskonale widziała jak to się zaczelo. I powiedziała ze napisze do aniaslu w sprawie tej dziewczyny bo to nie normalne zachowanie. A aniaslu dostała ode mnie screeny wiec doskonale wie jak to wygląda. Wiec dziewczynie skonczyly sie możliwości oczernienia.

reklama
Pati - i jak rehabilitacja ? Jakie postępy robi mała ? Nas też czeka, dzisiaj będę rozmawiać z pediatra o tym na szczepieniu. Młody ma cały czas problem ze stopami. Wizytę mamy wieczorem.

Kasieks - jak urlop?

Emol a ona się ciebie tak uczepiła bo może cię zna??? Może z uczelni jakaś,która cię nie lubi?? Bo to tak trochę dziwne,że na tamtych forach dziewczyny też się odzywały a ona tylko się ciebie uczepiła?? No niektórzy mają nie pokolei w głowie i takie coś robi im satysfakcję. Ja mam dzisiaj zły dzień! Mąż wczoraj z pracy wrócił i mnie wkurzył! Julia od od wczoraj mega denerwująca! Szymon nie lepszy. Masakra jakaś. Jeszcze te upały przez które nie wyjdzie się z domu [emoji52] wczoraj od południa do wieczora było fajnie bo pochmurno ale wieczorem już słońce wyszło i dziś znowu praży.

Dziewczyny mi po tym co napisała Emol zrobiło się niezręcznie. Może też zrobimy wątek zamknięty? Żeby nikt nie czytał z zewnątrz? Bo nie chodzi w forum o to żeby uważać na co się pisze. Tylko żeby się wygadac... Potem ktoś może połączyć dane (miejsce zamieszkania, imię, imię dziecka, datę urodzenia dziecka, zdjęcie dziecka itp.) i będzie nieprzyjemnie. Co myślicie?

Ostatnia edycja:
Emol fajne zdjęcie;)
Poranna u nas to ci powiem mówią że dobrze aczkolwiek stopki stawia krzywo znaczy się jak podnosi , za bardzo nie chcę jej się chodzić przy meblach tyle że wstaje taki trochę leniuszek ale na czworaka zasowa jak dzika ;) w szczególności jak fizjoterapeutka ja puści i od niej ucieka ;)
Veronika nie denerwuj się tylko , teraz taka pogoda nie sprzyjająca więc stresy nie potrzebne;)

Emol ta baba jakaś chora :/ czytam was dziewczyny cały czas ale nie mam zbyt wiele do opowiadania ostanio dlatego nie udzielam się jak dawniej ale nie ukrywam,że tęsknie za wami i naszym ciągłym pisaniem jak kiedyś [emoji20] [emoji173]️

Cześć wszystkim :).nie pisałam bo na kempingu zasięg był przy recepcji a to byl spory kawałek od nas.było super chociaż Emka niegrzeczna a siostra szczelala fochy;).Mały wszędzie biegał i trzeba było go pilnować bo gryzl żołedzie i lizał kamienie:D.normalnie dzik:p.trochę się opalil chociaż smarowalam go kremem z filtrem 50.
rodzice wczoraj wyjechali i trochę mi smutno 8-).będą dopiero za rok.
Emol gratuluję pierwszych kroków:). Ja mam dość biegania za Dominikiem;).
w poniedziałek wracam do pracy. Dziś zalatwilam badania ale mam ogromnego stresa:baffled:.
jutro jedziemy na działkę do kuzyna na grilla na cały dzień :).u mnie też upały. W domu 27,5°.wentylator chodzi cały czas :o.
Ja też się zgadzam na przejście na wątek zamknięty jeśli wszyscy chcą. Tylko ktoś mi musi dokładnie wyjaśnić jak mam to zrobić bo jestem cienka w te klocki :p.

reklama
Kasieks - to super wakacje :) cieszę się, że się odzywasz. Też smaruje Tymka 50, a trochę się opalił. Będę trzymała kciuki za pracę, ja jeszcze jestem na urlopie wypoczynkowym, a potem idę na urlop wychowawczy. Tymek cały czas jest na etapie dwóch kroczkow :) a Twój Dominik już lata jak szalony, super :) dzisiaj kupiłam mu takie rękawice do masowania stóp, może się rozkręci z chodzeniem. Jutro jedziemy do moich rodziców. U nas upał straszliwy.

Do góry