reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Szczepienie ok :p był tylko jeden krzyk i cisza a ja w szoku :p wczoraj byłam wybierać farby/wykładziny i panele :p nie lubię tego robić nie mam daru do urządzania domu haha [emoji23][emoji23] a co u was dziewczyny ?:D jakie plany na weekend ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja za to uwielbiam mieszkania ogarniac ;) wybierać, przebierać...
U siebie zrobilabym wszystko w bieli, jasnoszarym i błękicie lub granacie.

Dzisiaj przychodzą do nas moje 2 koleżanki z pracy. Więc Artur pozna nowe ciotki. Mąż do 18 w pracy. Mam nadzieję że dużo padać nie będzie aby nie przeziebil się. Ludzie to barany. W połowie września zapisują się na prawko na motocykl. Jak tu już pogoda taka do pupy. Ale do póki śnieg nie pada to on jeździ s nimi

Ja właśnie będę miała szary salon z jedna ściana cegiełki białej ,sypialnia biała a jedna ściana mocny morski taki , u małego taka pistacja i tapeta jakaś ładna dziś właśnie idę wybrać :p w kuchni kawa z mlekiem i tapeta taka podobna kolorystycznie na jedna ścianę , ogólnie nie chciałam kłaść tapety w kuchni No ale poprzedniczka pomalowała ścianę na czarno do tego zrobiła takie ala paskudne wzory z cementu ... ciężko to pokryć a czasu nie wiele wiec tapeta lepsza opcja. Ogródek z przodu muszę jakoś urządzić żeby ładnie wyglądał bo tez zapuszczony masakra o tylnim nie wspomnę pokaże wam fotki jak skoczymy :) super ,ze odwiedza Cię koleżanki :D Twój tz jest instruktorem ?:)

Foxy mama czarna ściana? Nieźle... nigdy bym się nie odwazyla. Tylko i wylacznie czarna kredowa. Zobacz w Google jak fajnie zaaranżowane są kuchnie z taką ściana. Obok kredy i mały później będzie miał gdzie pisać ;) a ty listę zakupów zrobić ;)

Tak, mój mąż jest instruktorem od 14lat kat B i od 2 lat A. (motocykle) I jeszcze dodatkowo robi Egzaminatora w WORD. Wszystko co miał do zaliczenia to zaliczył i teraz egzamin musi zdać. A brakowało mu 2 punktów z teorii więc mało. A są głupio sformułowane pytania i wielokrotnego wyboru odpowiedzi więc baaardzo trudno.
Najgorsze jest to że go całe dnie nie ma... czasami bym wolała aby pracował 8-16 ale on po 16 ma na większy ruch.

Emol jak tam po wczorajszej wizycie ? :) . Ja mam dziś urodziny i dostałam moje wymarzone prezenty aż w szoku jestem :p tz pojechał teraz dalej remontować wiadomo trzeba to skończyć :) a co u was kochane ??
My dziś pierwszy spacer w spacerówce bo ciepło nawet :D
1506271227-aaaaaa.jpeg

1506271302-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
Koleżanki zakochane ;) ale Artur już 4 dzień marudny i dużo śpi w dzień. Chyba skok.A powiedz mi, spacerowke można już takie małe dzieci sądząc? Myślałam że minimum półroczne.

Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń :)

Moja na płasko się rozkłada , a siedział jak nie spał tak jak na bujaczku czy w foteliku :p przeciez go nie sadzałam tak zupełnie [emoji23][emoji23]a ma więcej przestrzeni niż w gondoli :p bo ona prawie za mała ☹️ ale wiadomo ze tez pogoda musiałbyc spoko :D bezwietrznie :d dziękuje :* [emoji173]️

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry