reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasiek jak mój 4 latek był w wieku Leona i jeźdźiliśmy do Pl do mojej babci to pierwsze 2-3 nocki były katastrofą :/ Teraz będziemy jechać na urlop nad morze, mały będzie miał przeszło 3 miesiące i zobaczymy jak zareaguje na spanie w nowym miejscu.

reklama
Dziewczyny nie wytrzymam!!! Tak mi dziś wszyscy na nerwy działają!! A B. mnie tak wkurwił na maksa, że jakbym mogła to bym go zabiła :(

Veronika a co się stało ? :* ja siedzę z małym który spać nie może [emoji33] po kąpieli zawsze zasypia odrazu jednak dziś ma ochotę na zabawy i śmiechy :p szkoda tylko ze ja jestem zmęczona i ledwo żyje [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy Leon wczoraj też po kąpieli chciał się bawić ale, że ja nabuzowana to B. go zabawiał ;) a mi i tak to nie pasowało i wyzywałam, że kąpiel ma go wyciszać przed spaniem a nie on go rozbudza :) i ciągle coś. Foxy ja zawsze jak mam okres chodzę podminowana jak to mówią :) Nawet młodej wczoraj przed spaniem się oberwało. B.wieczorem się przytulił a ja się odwróciłam i powiedziałam, że ma mnie nie dotykać :D
Wiecie co? Młody jak wczoraj pocycał po 19 tak spał do 4.30

Dzisiaj mamy szczepienie i kontrole bioderek plus kontrola cukru u młodego. Jestem ciekawa jak to będzie! Mam nadzieję, że po będzie ok. Najbardziej boję się tego płaczu przy szczepieniu bo on i tak rzadko płacze. Dlatego zapowiedziałam B. że nic mnie to nie obchodzi ma przyjść i koniec. W końcu jego przychodnia jest tylko piętro niżej więc nic się nie stanie jak sobie odmówi jeden termin. Będzie mi raźniej jak mały będzie płakał. Zaraz się biorę za ogarnianie domu i trzeba się naszykować. U nas ma być znowu upał, przeszło 30st. Miłego dzionka wam!

Kasiek jak mój 4 latek był w wieku Leona i jeźdźiliśmy do Pl do mojej babci to pierwsze 2-3 nocki były katastrofą :/ Teraz będziemy jechać na urlop nad morze, mały będzie miał przeszło 3 miesiące i zobaczymy jak zareaguje na spanie w nowym miejscu.
Hmm.może to zależy od dziecka. Mojej córce było obojętne gdzie śpi tylko musieliśmy pilnować godzin karmieniai kąpieli. Mały też nam spał podczas wyjazdu. :)

U mnie 22°C i chmury.muszę rozmrozic zamrażarke bo chciałam pomrozić trochę owoców i warzyw na zimę ale z małym ciężko. Chyba zrobił kupę bo śmierdzi.idę go przebrać ;)

reklama
Dziewczyny moja mała tak rośnie że góra ubrań jest ok albo za dłuhie rękawy a spodnie są tyle o ile z długości. Wiem że wysoka będzie ale na 9 tygodni jest spora.
1503929294-aaaaaa.jpeg

Jak tak patrzę na te nasze dzieci to powiem Wam że imiona do nich pasujà [emoji7]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry