reklama
Polecam wynająć domek nad morzem w Gdyni, urocze miejsce, ogromny ogród, miejsce dla dzieci, parking ogrodzony, wędzarnia, grill i miejsce na ognisko. Można kupić ryby u pobliskich rybaków, wspaniałe miejsce.
Domek letniskowy nad morzem - Gdynia Babie Doły - Start
I do tego jeszcze wolne w długi weekend majowy (wiadomość z 24/04).
Domek jest na obrzeżach miasta przy lasku i 200m od morza, tylko 15 min samochodem do centrum. Spokojna okolica, ale gdy trzeba bez problemu można wezwać taksówkę i podjechać na dworzec czy do lekarza.
Dzieci mogą się bawić w dużym ogrodzonym ogrodzie wyposażonym w piaskownicę i huśtawkę.
Zachęcam.
Domek letniskowy nad morzem - Gdynia Babie Doły - Start
I do tego jeszcze wolne w długi weekend majowy (wiadomość z 24/04).
Domek jest na obrzeżach miasta przy lasku i 200m od morza, tylko 15 min samochodem do centrum. Spokojna okolica, ale gdy trzeba bez problemu można wezwać taksówkę i podjechać na dworzec czy do lekarza.
Dzieci mogą się bawić w dużym ogrodzonym ogrodzie wyposażonym w piaskownicę i huśtawkę.
Zachęcam.
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
Ja używam sunbloker z Nivea i nie wychodze między 11 a 15 z domu
Ostatnia edycja:
J
Justa19
Gość
Ja tez Nivea ;-)
Tajchi
Fanka BB :)
WITAM NIE ZNALAZŁAM TAKIEGO WĄTKU.
Więc może sie przyda.
Jestem w trakcie szukania urlopu dla naszej trójki. Upatrzyliśmy sobie ciepłe źródła na Słowacji. z zakwaterowaniem w zasadzie nie ma problemu jest darmo jeżeli maleństwo śpi z nami, natomiast jakies wejścia gdzies znalazłam tylko powyżej 90cm dziecka.
Może któras z Was była tam z dzieckiem mój synuś będzie miał na wyjazd 9 miesięcy.
Może coś zaproponujecie a może inne miejsce..
Więc może sie przyda.
Jestem w trakcie szukania urlopu dla naszej trójki. Upatrzyliśmy sobie ciepłe źródła na Słowacji. z zakwaterowaniem w zasadzie nie ma problemu jest darmo jeżeli maleństwo śpi z nami, natomiast jakies wejścia gdzies znalazłam tylko powyżej 90cm dziecka.
Może któras z Was była tam z dzieckiem mój synuś będzie miał na wyjazd 9 miesięcy.
Może coś zaproponujecie a może inne miejsce..
Tajchi
no mu planujemy ostatni tydzień sierpnia.
Zmienimy plany jak bedzie trzeba teraz niestety dziecko rządzi naszymi wyborami
Zmienimy plany jak bedzie trzeba teraz niestety dziecko rządzi naszymi wyborami
no ja najbardziej sie boję, żeby się któreś nie pochorowao akurat w tym czasie, a tu rezerwacja i byłoby kiepsko, ale tego nie przewidzeę. ale źródla to też fajny pomysł, tylko ja chcę żeby moja starsza sobie jodu powdychała, bo strasznie choruje w ciągu roku.
reklama
Tajchi
no mój odpukać jeszcze nie chorował,miał tam mały kaszelek i katarek ale nic poza tym,a no i raz miał zapalenie gardła ale to było po locie samolotem jak lecielismy do PL. w UK było zimno a w Polsce ciepło i zmiana klimatu do tego na szczęście odbyło sie bez antybiotyku.
A co do rezerwacji ,że może przepadnie to moja doktorowa mówi,że nawet jak dziecko jest chore ,żeby go nie izolować trzeba wszytsko robic dokładnie tak samo jakby było zdrowe,kąpać wychodzić na dwór itp.ale w UK lekarze maja zupełni inne podejście do dzieci więc to juz jest kwestia każdej z nas jak do tego podejdzie
A co do rezerwacji ,że może przepadnie to moja doktorowa mówi,że nawet jak dziecko jest chore ,żeby go nie izolować trzeba wszytsko robic dokładnie tak samo jakby było zdrowe,kąpać wychodzić na dwór itp.ale w UK lekarze maja zupełni inne podejście do dzieci więc to juz jest kwestia każdej z nas jak do tego podejdzie