reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wakacje z dzieckiem :)

Nasz też był złoty podróżnik- zresztą ze 2 miechy temu wklejałam foty jak w podróży oglądał książeczki i grał na cymbałąch. A teraz.... pozmieniało mu się:( 2,5h jest spokój a potem- MASAKRA. Jest tak ruchliwy, że nie może usiedzieć tyle w foteliku. Albo znudziły mu się podróże, bo przecież u nas taka 5 h co miesiąc- do Zg.

reklama
to faktycznie złoto a nie dziecko;-) moja potrzebuje mega rozrywek hihi może godzine wytrzyma, jakbysmy wyjechali na jej drzemkę to byłaby 10 więc w najgorętzy okres - też mi się to nie podoba, dlatego jedziemy w nocy, liczymy, że gadzinka będzie spała hihi

ja uwielbiam prowadzic w nocy i w daleką trasę z Marysią tylko tak. PO pierwsze szkoda mi tracić całego dnia na podróż (u nas nad morze to 650-700km zależy gdzie), po drugie żal mi dziecka. Cały dzień w foteliku, rany, ja bym miała dość a co dopiero ona. Ale póki co my kompletnie nie wiemy gdzie jedziemy, zmieniamy zdanie co dwa dni :-D

My jedziemy w poniedziałek a wracamy w niedzielę. Myślę się szarpnąć na autostradę, więc nie będzie tak źle. Ja już nocą nie lubię jeździć:no: Młoda raczej propodróżnicza, jeśli ma jakieś uwagi to trudno. :baffled: Dużo lusterko daje w którym może widzieć drogę, jak jest zbyt nudno np. mało światełek to protestuje. :-p

forever droga W-wa - Trójmiasto była zupełnie ok, autostrada warta swojej ceny, wyjechaliśmy z domu koło 4, a z Sopotu koło 19 i w 4h zajechaliśmy. Gorzej z drogą Trójmiasto-Jastrzębia Góra....

reklama
Do góry