reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wakacje z dzieckiem :)

hmm, no fajnie, ale gł. ze wzgl na towarzycho. A raz cały pobyt spędziłam w pokoju- pierwszy wspólny wyjazd z M.:-D
Zależy kto co lubi, miło, fajnie, muzeum zabawek- coś dla Marysi, ale w sumie dłużej niż 3 dni- nudno. No nie wiem - chyba polecam! Ale ja zimą bywałam- nie wiem jak jest latem. Ja w ogóle lepiej odnajduję się tam gdzie jest woda- nawet jak nie ma pogody,to wybieram jezioro, morze. A blisko jeleniej góry moi rodzice mają namiary na cudowne gospodarstwo agroturystyczne, prowadzone przez niesamowitch ludzi- zaczarowane miejsce, mogę dać namiary jakby co.

reklama
Aestima ja też kocham wodę, ale mam zakaz od gina:( w poprzedniej ciąży ciągle jakiś grzybek i inne syfki i mam nie ryzykować poza swoją wanną. A Marysia ostatnio wpada w histerię na widok wody. Marcin chce w góry. Raczej myślimy o spokojnym zwiedzaniu, tak żeby gdzieś się zakwaterować i spcerować po okolicznych miasteczkach.

Traschka - Kotlina Kłodzka jest super, nie można się tam nudzić, raz byłam autem w tydzień 2 tys. km pyknęło, a drugi z Tatą Młodej motocyklem - to był nasz pierwszy wspólny dłuższy wyjazd, ale w żadnym razie nie spędziliśmy go w pokoju :-D Podziemia, pałace, widoki...

WITAM.
Dawno się nie udzielałam, a jestem z okolic Szklarskiej Por., do Karpacza też nie daleko i polecam nasze piękne okolice, w Szklarskiej mieszkałam w ciąży, bo mój T. jest ze Szklarskiej :) W Karpaczu, owszem Muzeum Lalek, Świątynia Wang, tor saneczkowy letni,Miasteczko Western City ale takiego malucha raczej nie zainteresuje, poza tym blisko na naszą piękną Śnieżkę, za to w Szklarskiej jest Dino Park , park linowy, zjeżdżalnia grawitacyjna, wodospad Kamieńczyk i Szklarka, Zakręt Śmierci Muzeum mineralogiczne, Muzeum Ziemi, Huta Szkła Kryształowego,Stara Chata Walońska i pięknych krajobrazy, a stad bliziutko do Harrachova, do Skalnego Miasta w Czechach, do Świeradowa Zdroju gdzie jest kolej gondolowa, blisko też do Zamku Czocha, gdzie był kręcony film Czas Honoru. W Kowarach jakieś 25 km od Szklarskiej jest Park Miniatur też fajne miejsce.
Ale reklamę strzeliłam :)

Hah, nam tylko łózko wtedy było w głowie:-D no i ja byłam w samym karpaczu- nie jeździłam nigdzie w koło- w czasach kiedy tam jeździłam byliśmy niezmotoryzowani.

Kate009 - żadna reklama :-D, Skalne Miasto super nawet w ciuchach motocyklowych, ja jeszcze dodam od siebie bo mi się klapka w głowie otworzyła - zamek w Jedlince k Wałbrzycha gdzie była siedziba organizacji Todt i który pieczołowicie odnawiają, tak samo zresztą jak pałac w Kamieńcu Ząbkowickim, kopalnia wiadomo czego w Złotym Stok.
Aestima - jak bez fury albo czegoś inaszego do jeżdżenia to też bym pewnie w łóżku siedziała :tak:

pożalę się Wam - w sb z Jastrzębiej Góry do Sopotu jechaliśmy 3h...z czego część drogi opłotkami, bo tak normalnie to pewnie z 5h by nam zajęło...dobrze, że Maja spała większość tego czasu, bo by nas do wariatkowa na pewno wywieźli

reklama
Do góry