reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

reklama
To super cena! Za pokój z łazienką extra!!
Kurcze, to myśmy przepłacili - 120zł za pokój z łazienką w tej Wiśle..

to szwagra znajoma wiec albo ma takie ceny albo po znajomości nawet go nie pytałam w sumie.tak samo uważam że jest ślicznie.zreszta ja jadę nad morze tam bede tylko spać więc wiecej mi nie potrzeba hehe

Nam plany nadmorskie nie wypalily w tym roku, pogoda sie teraz popsula, a pozniej to ja juz sie boje jechac "na wylocie"... no i w tym roku sie pewnie skonczy na okolicznych jeziorkach ;-)
Ale mam pytanie.
mozecie polecic jakas miejscowosc na Mazurach, a takze gdzie konkretnie pojechac w rejonie Slowackiego Raju?
Na nastepny rok wymyslilismy sobie takie "konkretniejsze" wakacje, bo tu w naszej miescinie to chyba kolejnego lata nie damy rady wytrzymac... :-) zawsze chcielismy jechac gdzies w cieple kraje, ale to co sie dzieje ostatnio z biurami podrozy raczej do tego nie zacheca :-(
Czekam na jakies pomysly ;-)
Dziekuje :-)

Dziewczyny czy byłyście może w Juraparku z dzieciaczkami?Jeśli tak to jakie wrażenia?

My oczywiście w tym roku będziemy musieli zostać w domu , bo B ciągle w trasie wstaje o 3 i wraca po 17 do domu.

Pomyślałam,że moglibyśmy przejechać się do Juraparku w Solcu Kujawskim tylko czy Patryk nie będzie się bał tych dinozaurów ;-)...

Dziewczyny czy byłyście może w Juraparku z dzieciaczkami?Jeśli tak to jakie wrażenia?

My oczywiście w tym roku będziemy musieli zostać w domu , bo B ciągle w trasie wstaje o 3 i wraca po 17 do domu.

Pomyślałam,że moglibyśmy przejechać się do Juraparku w Solcu Kujawskim tylko czy Patryk nie będzie się bał tych dinozaurów ;-)...
bylismy z Tomkiem pare mies temu. Na poczatku byl przerazony, tzn chodzil i ogladal, ale nie bylo szans podejsc blizej :-)
Dopiero jak zobaczyl, ze inne dzieci dotykaja i nic sie nie dzieje, to sie odwazyl dotknac niektore dinozaury. Potem zamiast strachu pojawilo sie podekscytowanie, wszystko go ciekawilo :-) No i na koniec musial sobie tam kupic jednego do domu ;-) do dzis sie nim czesto bawi. Nie zalujemy tej wycieczki, widac bylo ze to jakas atrakcja, ale pewnie za pare lat znow podjedziemy. :-)

jak tylko bedę mogła to za rok jedziemy w to samo miejsce lub jakiś Egipt ;-)

nie wiem tylko czego ludzie na Władysławowo narzekają tzn głownie Ci co nie byli nigdy albo byli i ich nie stac już czy co bo nie kumam:sorry2:dla mnie to normalne miasto z kupa straganów ...matko Igi wyssał całą kasę:-Di plażą...trzeba tylko wiedzieć gdzie na nią iść a jak się nie wie to się człowiek ciśnie i ciśnie na lanserskiej z małolatami :-Dmy chodziliśmy na plażę w stronę Chłapowa za stacją Orlenu za Biedronką wg mnie to plaża rodzinna bo dzieci kupa ale i mniej wszystkich ,po prawej stronie portu!!!

co do willi w której byliśmy super:-) łazienka ,balkonik wszystko nowe,na dole kuchnia ,gril plac zabaw i cisza ,wieczorem troche glosniej bo dzieciaki ale to troszkę bo za chwilę wszyscy spali..i z dala od centtrum bo tam to sie zycie zaczyna wieczoreeem;-)jestem podjarana jak nie wiem co za rok chce tak samo !!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
oj Cleo zazdroszczę Ci tego wyjazdu

Lotka moi byli w Dinoparku w Kołacinku z dziadkami. Kuba był drugi raz, a Michał pierwszy. Bał się trochę na początku ale później się rozruszał i wrócił zachwycony z zakupionym dinozaurem oczywiscie. Ale u ns jest szl na dinozaury. Od ran do nocy dinozaury, czytaja encyklopedie o dinozaurach, znaja ich nazwy itd

Do góry