reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

reklama
A my standardowo Rusinowo ostatni tydzień czerwca! to między Darłowem a Jarosławcem więc nie wiem z kim ewentualnie moglibyśmy się spotkać :-D a fajnie by było :-D

Gawit ja jestem chętna na spotkanko:tak: Dostosujemy się, tylko daj znać jaki Wam dzień będzie pasował i przyjedziemy na plażę ;-)

Maxwell z Tobą też fajnie byłoby się zobaczyć i jestem chętna:tak:

My chyba sobie nawet wczasy w Karwi odpuścimy bo Komunia itd. Więc zostaną nam tylko wyjazdy jednodniowe ;-)

Lolku my tez do zoo chyba :D to se mini zlocik zrobimy :D b watpie zey nad morze sie udalo a tak je kocham nawet jak syfiaste uwazam za cud ......kocham POLSKIE MORZE POLKI KLIMAT LATEM POPROSTU KOCHAM!!!! no I Egip jak zwierze mowie wtedy ze moge "umrzec" ;-)

ja mam bardzo ambitny plan an 10 rocznice ślubu pojechac do Grecji tylko z mężem. ciekawe czy się uda. Jesczez prawie 3 lata

dziunka pewnie, że dam znać :-)

kilolek my mamy 10 rocznicę ślubu za 2 lata z kawałkiem. o ile dotrwamy, to też bym chciała coś extra! ale nie wyjazd we dwoje tylko mi się marzy bal jak wesele :-D znaczy bez przesady! w biała suknię to się stroić nie będę! ale chciałabym zrobić mega wielką imprezę, z orkiestrą :-D taką na żywo! no i z ludźmi których uwielbiam i wiem, że zawsze mogę na nich liczyć! ale to tylko moje marzenia, bo jak się wpuścimy w kredyt na dom to o wszelkich balach będzie trzeba zapomnieć :-( ale jak będę miała już ten wymarzony domek z ogródkiem to i o balach mogę zapomnieć ;-)zrobię grilla na podwórku i tez będzie git :-D

my w ym roku 5 rocznica :-)a mi sie marzy streptizzzzzz dla D taki zajebiaszczy :D w klubie ale z klasą oczywiscoie:-D

reklama
lotka no to może w końcu się uda w trójkę spotkac :tak: , mój na pewno do połowy maja będzie więc wtedy możemy się przemieszczać bo auto będzie a jak on już wróci do NO to ja już uziemiona w Tarnowie będe ,no chyba że wtedy przyjedziecie do mnie ;-):-)

Do góry