reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje nad morzem z dziecmi:-)

Weronika nasa pokoje na parterze i podjazd od wejscia glownego.jedyny problem to stolowka bo jest w piwnicy i sa tylko schody:-( pokoje na pietrach rowniez dostepne tylko po schodach

reklama
Dziewczyny, zna któraś z Was Bobolin nad morzem? Mam do wyboru Sarbinowo i Bobolin, przy czym o tym drugim nie wiem nic... jeszcze Mielenko wchodzi w grę, ale tam cena mnie rozwala... więc nie wiem, czy chce aż tyle wydać :p Może któraś z "nadmorskich" babeczek zna miejscowość.

Aniez Bobolina nie znam.
Mielenko odradzam... wiocha totalna :tak: i nieciekawie do tego do morza dość kawałek jest.
Sarbinowo polecam :tak: jeszcze powiedz gdzie domki (bo ty na domki jeździsz nie) to powiem jaka okolica jest :tak:

Agnieszka- mnie to, że Mielenko to dziura, to nie zraża nic a nic :-) ja wolę dziury... dlatego się zastanawiam, czy Sarbinowo, to jest dobry pomysł... stragany, ludzie, smażalnie... najchętniej bym w Bieszczady pojechała, ale męża nie mogę namówić... w każdym razie te domki w Sarbinowie są na Wydmowej.

Aniez Wydmowa jest blisko Srebrnych Tarasów! Tam jest cudnie cicho do straganów i smażalni trzeba kawałek przejść do centrum więc nie będziecie narażeni przy każdym wyjściu na plażę na udrękę :tak: Blisko przejście na plaże :tak: ja bym brała Sarbinowo :tak: tym bardziej że byłam na Piaskowej :tak:

Ja nie przepadam na naszymi pobliskimi miejscowościami nadmorskimi więc nie pomogę wyborze miejscowości. :( ale przyjeżdżajcie to się u nas na grillu spotkamy :)))
Pamiętam jednak, że podobały mi się domki, w których była Wronka - ładne, zadbane i super plac zabaw.

Osobiście uwielbiam miejscowości takie jak Łeba, Hel i Jastarnia ponieważ jest tam dużo zieleni oraz wiele ciekawych miejsc. Np w Łebie-
słowiński park narodowy i ruchome wydmy,
park dinozaurów http://www.atrakcjeturystyczneleba.pl/page,158,Park_dinozaurow
fokarium http://www.atrakcjeturystyczneleba.pl/page,203,Sea_Park_Sarbsk
Osobiście lubię albo głuszę totalną albo miejsca gdzie poza straganami i plażą można coś ciekawego zobaczyć :)
W naszych polskich miejscowościach nadmorskich denerwują mnie tłuuuumy, horrendalne ceny i wszechobecna tandeta więc gdyby nie to, że nad morze mamy blisko to raczej bym na dłuższy pobyt nad Bałtyk się nie wybrała.
Góry, ja chcę w góry :)))

ps. jeśli któraś z Was by jednak się chciała wybrać w wakacje nad morze to zapraszam do siebie. Mój kolega ma jeszcze domki do wynajęcia w Chłopach to też mogę się zapytać o ceny.

Ostatnia edycja:
Kittek podlinkuj mi te domki w Chłopach i daj znać jaka cena :-)

Ja mam wstępną rezerwację w Rowach, ale ja je na pamięć znam, ruchome wydmy też mam już oblatane i Łebę, i Ustkę. No i niedługo jedziemy na tydzień tu http://www.columbus-rowy.pl/
DO Jastarni też dużo jeździliśmy, więc znam prawie na pamięć, o Trójmieście to ja już nawet nie wspomnę ;-)

Mam też wstępną rezerwację tu Domki nad Morzem DZIEDZIC - Sarbinowo
W Bobolinie niestety domek mi uciekł :(
Tu też mam wstępną rezerwację, ale trochę drogo (duże domki im tylko zostały) Domki letniskowe nad morzem - Mielno Mielenko - Plażowa

Osiołkowi w żłobek dano ;-)

Ostatnia edycja:
Aniez fajne miejsca :tak:

My teraz z Annaoj , a potem italiańce .
Mój domek we włoszech przy cenach Polskich to jak za free :-D:-D
jedziemy z moją mamą jeszcze , domek za tydzień kosztuje nas 1160 zł
A wyglada tak
Zakwaterowanie - 2 sypialnie SUNLIGHT - Urlop Wakacje w Europie Kampingi Bungalowy - Eurocamp

Za rok - powiecie że walnięta jestem , ale myślę uparcie nad rumunią :tak:
No chyba że coś z Annaoj wymyślimy po drodze , bo nie powiem ale marzy mi się wynajęcie fajnego domu gdzieś przy plaży najlpiej z prywatnym basenem w jakimś ciepłym kraju . A zawsze jak się kogoś namówi to i koszta mniejsze .

reklama
Aniez te domki w sarbinowie są fajne. Mój kolega ma niestety prawie wszystko zarezerwowane, zostały mu tylko jakieś domki, które planują wymienić więc nie poleca.

Powiedz co ty widzisz w tym columbusie? Przecież te ceny mają masakryczne. Obliczyłam, że np jakbyśmy teraz na majówkę pojechali na dwie doby to zapłacilibyśmy minimum 1500zł z wyżywieniem:szok:

To ja ostatnio widziałam ofertę na grouponie jednego z najdrożych ***** hoteli w Kołobrzegu za 3 dni z wyżywieniem, drinkiem, strefą wellness i fitness za 799zł za dwie osoby plus dziecko gratis.
Kołobrzeg: 3-8 dni dla 2 osób w ekskluzywnym Marine Hotel***** nad brzegiem morza

My jedziemy na weekend tu. W cenie jeszcze butelkę wina dostaniemy i karnety do spa, hehe :)
Kołobrzeg: 3-8 dni dla 2 osób w Doris Spa
Miejsce polecam. Jak ktoś może wziąć urlop do końca czerwca to za 8 dni zapłaci za dwójkę z dziećmi do lat 4 1599zł (w tym karnety na spa o wartości 300 zł)

Ostatnia edycja:
Do góry