reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje nad morzem z dziecmi:-)

Gosia23s ja powiem tak. W moim pierwszym poście w tym wątku masz namiar na ośrodek blisko morza i z pokojami (chyba 3 lub 4) z wyjściem ale niestety na kostkę :-( za to tutaj (jeden domek dalej a odległość do morza ta sama) jest na trawę Sarbinowo Morskie - Pensjonat GAZBI- wczasy i wypoczynek nad morzem
do tego drugiego jeżdża moja mama, siostra, brat z narzeczoną i kuzyn z rodziną :tak:
My w tym roku jedziemy tutaj ::: Srebrne Tarasy :::
niestety nie wiem czy są jakieś pokoje na parterze. Ale dla mnie to nie istotne. Ale za to jest i plac zabaw z małpim gajem na dworze i w budynku są sale zabaw dla dzieci w razie niepogody :tak: jednak więcej bede mogła powiedziec dopiero jak tam będe ;-)

reklama
a my we wrześniu jedziemy do władysławowa, o tutaj:
http://wladek.pl/prezentacja_355.html

mają w necie kilka stron, znalazłam też jedną z opiniami i same pozytywne...

ważne, że kwatera przy lesie i wyposażenie i wszystko przyjazne dla dzieci... miejsce w ogóle się reklamuje właśnie jako idealne dla rodzin. no i cena... my za 10 noclegów dla całej naszej trójki zapłacimy 860pln... więc myślę, że to bardzo korzystna cena.

Zarezerwowałam wczasy :-) z racji choroby babci A. jedziemy znowu nad polskie morze... i znowu do Sarbinowa :-) i znowu do Srebrnych Tarasów... w tym roku mają rozszeżoną ofertę m.in. o animatora dla dzieci.
Standard jest bardzo fajny :tak: na parterze są apartamenty.
Pokoje LUX są naprawde duże... w 4 osoby się nie pozabijaliśmy nawet jak dzieciaki miały fatalny humor i było brzydko (raz ;-)).
Do centrum może i daleko ale dzięki temu mieliśmy fajne spacerki jak szliśmy na lody czy na obiad czy tak po prostu. A przy samym pensjonacie cisza... nawet bliskość domków kempingowych w niczym nie przeszkadzała. Ludzie bardzo kulturalni...Obsługa bardzo miła i pomocna.

www.srebrnetarasy.pl

My też jesteśmy zadowoleni z pobytu w Srebrnych Tarasach w Sarbinowie ,dzieci w końcu się nie nudziły,Animatorka,Małpi gaj,kino,XBOX ...w końcu z mężem odpoczeliśmy. W 2013 wybieramy się w okoloce Łeby ,polecicie coś na wzór Srebrnych Tarasów?

Ostatnia edycja:
Rok temu byliśmy z dziećmi w samej Łebie, jest tam fajny hotel Łeba z basenem dla dzieci i to wszystko,sama Łeba zatłoczona, więc z dziećmi nie polecam. Z tego co widziałam na stronie Srebrnych Tarasów jest nawet kino 3d, małpi gaj i chyba najważniejsze,Animatorka, a w tym roku nawet dwie i jakieś jeździki pewnie samochodziki. Na razie Sarbinowo to mój nr.1 na wakacje.:happy:

reklama
Te Srebrne Tarasy w Sarbinowie to nowy Pensjonat,mają pokoje przystosowane na wózki inwalidzkie?Czy ktoś widział tam osoby niepełnosprawne? Poszukuję fajnego obiektu dla rodziny z dzieckiem niepełnosprawnym,blisko morza i przystosowanym zejściem na plażę.

Do góry