reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje!:D

reklama
Witam! tak jak Wolfia i Kamcia polecam bardzo Teneryfe bylismy tam koncem wrzesnia i bylo baaardzo goraco, miejsce przepiekne a Loro Parque jest niesamowity, pokazy orek i delfinow zapieraja dech w piersi:-):-) Niesamowite przezycie, zwlaszcza jak sie jedzie juz z wiekszymi dziecmi to maja frajde:-D, mam nadzieje, ze uda nam sie tam jeszcze wrocic jak dzieciaczki podrosna bo naprawde warto:tak:.
Lubiczanko-moja znajoma byla na Teneryfie w kwietniu i przez polowe urlopu miala burze piaskowe:szok:

Drozdusia powiem Ci że ładny rejon i jest co robic i gdzie pojeżdzic, miasto obok Benidorm jest kilka parków rozrywki doslownie 30 min jazdy.
Więc polecam jest fajne miasto na odpoczynek. Kiedy planujesz jechac?

Byłam w pażdzierniku i było ok , nie za gorąco, ale tak jak mówie jeśli nie chcecie upałów to rejony Hiszpani najlepiej odwiedzać we wrześniu lub czerwcu. Z tym że we wrześniu jest przyjemniej bo powietrze jest nagrzane, woda ciepła, wysyp owoców, no i po sezonie.

reklama
w sumie to nie ma parcia na ten czerwiec.tak jakoś ten miesiąc przyszedł mi do głowy bo pomyślałam że będzie ciepło ale nie upalnie.ale wrzesień jak najbardziej też może być-kuszą mnie te owoce:-p
gdyby nie dzieci to upały by mi nie przeszkadzały-w Rzymie byliśmy w samym sezonie,45 stopni,w nocy ok 30 :-D ja w ciąży z młodym i Lola miała niecały roczek:cool2: dla mnie luzik ale Laura chyba jednak trochę się męczyła,marudziła,miała kłopoty ze spaniem także z dwójką wolę już tego nie próbować:-D

Do góry