reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

reklama
Dzięki, czuję się dobrze. Malutka wierci się co jakiś czas. Ma dni, że malutko ją czuję a są dni, że wierci się często.
Powoli sobie ogarniam w domu. Dziś pierniki z synem zrobiliśmy, jutro będziemy zdobić. Choinka już stoi. Także przygotowania do świąt powoli ruszają.Zobacz załącznik 1214772Zobacz załącznik 1214773
W przyszłym tygodniu muszę powtórzyć test obciążenia glukozą, oby szybko poszło. Tak poza tym wszystko ok.
A co tam u Ciebie?
Co tam u Was dziewczyny?

O jaki fajny klimacik już macie, wszystko gotowe na święta :) Zazdroszczę!
U mnie jeszcze świąt nie widać, zacznę przygotowania dopiero w przyszłym tygodniu.
Na razie chodzę jeszcze do pracy, urlop zaczynam od następnego wtorku i aż do 4 stycznia moja noga w biurze nie postanie :p

A wszystko u nas dobrze :) dziękujemy :)
Mały ciągnie cyca jak szalony, mleka chyba jest w sam raz, bo nie czuje przeciążenia. Jak zje z dwóch cycow to śpi 4h :) ale niestety nadal w ciągu dnia a w nocy harce

Wow, to ma Młodzieniec niezłe spanko! 4 godziny w takim wieku to nie lada wyczyn :) Brawo WY :)
A TY jak się czujesz? Doszłaś już do siebie po porodzie? Kiedy idziesz do kontroli?

Wow, to ma Młodzieniec niezłe spanko! 4 godziny w takim wieku to nie lada wyczyn :) Brawo WY :)
A TY jak się czujesz? Doszłaś już do siebie po porodzie? Kiedy idziesz do kontroli?
W sumie to i fizycznie i mentalnie czuje się ok, może jestem tylko odrobine zmęczona z powodu braku snu. Należałam do śpiochów, w nocy po 8-9h i w ciągu dnia jeszcze drzemka. A teraz przestawienie na 4-5h snu. Ale czasem zamiar spać to leżę i paczę na ta pulchna buźkę :)
Oczywiście śpi z nami albo w wózku. Łóżeczko służyło tylko może na 2 noce 😒
Ale mieliśmy w tym tyg wizytacje położnej. I w 12 dobie życia Mały dobił do 3520 gram. Wypisany ze szpitala w 3 dobie z waga 2940 gram, wiec przekroczył szybciutko wagę urodzeniowa 3200.
Ale powiem Wam, sfiksowalam na jego punkcie :) czuje się zakochana w nim nawet jak jest krzykaczem 😍

W sumie to i fizycznie i mentalnie czuje się ok, może jestem tylko odrobine zmęczona z powodu braku snu. Należałam do śpiochów, w nocy po 8-9h i w ciągu dnia jeszcze drzemka. A teraz przestawienie na 4-5h snu. Ale czasem zamiar spać to leżę i paczę na ta pulchna buźkę :)
Oczywiście śpi z nami albo w wózku. Łóżeczko służyło tylko może na 2 noce 😒
Ale mieliśmy w tym tyg wizytacje położnej. I w 12 dobie życia Mały dobił do 3520 gram. Wypisany ze szpitala w 3 dobie z waga 2940 gram, wiec przekroczył szybciutko wagę urodzeniowa 3200.
Ale powiem Wam, sfiksowalam na jego punkcie :) czuje się zakochana w nim nawet jak jest krzykaczem 😍

🥰🥰🥰 no i o to w tym wszystkim chodzi! Mimo ciaglego zmeczenia i braku snu dla mamusi - jej maly chlopiec zawsze jest najwspanialszym krolewiczem 😃😃😃 To wlasnie MIŁOŚĆ ♥️♥️♥️
A jak piesio zareagowal na nowego czlonka rodziny? Nie jest zazdrosny?

reklama
Nie długo, w czwartek wyszły mi te plamy. Chociaż ból pleców to już drugi tydzień będzie tyle że wcześniej nie wiązałam tego z półpaścem. Wczoraj byłam też u ginekologa w lux medzie, robiła usg ale zdjęcia nie mam. Wstydzioch wcisnął się pupą w mój kręgosłup i nie chciał pokazać co ma między nogami [emoji41][emoji7]
Teraz idę prywatnie 30 grudnia.
A dlugo juz sie meczysz? Gorączki przy tym nie masz?
Kiedy idziesz na kolejne podgladanie swojego maluszka? [emoji2]

Do góry