Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Wiem, po Usg niepotrzebnie sprawdzałam te wymiary. Później się opamiętałam i dałam sobie spokój. Skoro lekarz powiedział, że jest ok i w opisie jest płód eutroficzny, to wszystko jest ok. No wiem, że to tylko wymiary, które lekarz mógł też źle zaznaczyć, sprzęt też ma znaczenie. Także już odpuściłam.
Jejku jak już szybko zleciało u Was te 8 tygodni
A widzisz jednak jest myśl o drugim potomstwie. Super, jak to mówią jedynkom źle się żyje .
Ja bardzo chciałam pierwsze dziecko. Dużo zajmowałam się dziećmi mojego brata (mój brat jest ode mnie starszy o 15 lat). Ja już jako nastolatka miałam wykryte pco i problemy z hormonami i lekarz powiedział, że im szybciej będę się starać o dziecko, tym lepiej. Zaczęłyśmy tuż po ślubie, wtedy miałam 21 lat, udało się jak miałam 24. Potem nasz syn dał nam tak w kość, że długo nie chcieliśmy drugiego dziecka. Potem jednak stwierdziłam, że bym chciała, choć mój mąż nie był przekonany , ale nie protestował. Potem po drodze 2 poronienia i ta aktualna ciąża. Różnica będzie prawie 10 lat, ale cieszę się, że się udało , choć mam takie myśli, że nie będę nic umieć, jakbym znów miała mieć pierwsze dziecko .
Wszystko Ci się szybko przypomni jak tylko weźmiesz małą w ramiona
Jestem tego pewna
Jak Twój synek się miewa w oczekiwaniu na siostrzyczkę?