marmolada90
Fanka BB :)
Dziękuję Kochana, wstrzymam się jeszcze z tym szpitalem... Jak już tyle przeszłam to może mi się jednak uda doczyścić samej do końca.... Do szpitala zawsze przecież mogę się zgłosić jakby coś się działo...
Kasiula, ja Ty się czujesz? Czy psychicznie widzisz poprawę? Zaczęłaś troszke dochodzić do siebie?
Tynie myśl o żadnych chorobach, no co Ty!!! Zobacz ile nas tu z róznymi historiami.... Będzie dobrze! Tylko musisz porządnie wyleczyć swoją infekcję i zregenerować głowę. Przeżyłaś wielką traumę, musisz dać sobie troszkę czasu
Naprawdę mega fajny ten Twój lekarz. Moim zdaniem takie konkretne określenie działań bardzo dobrze wpływa na naszą psychę! Zastanawiam się tylko czy dobrze przeczytałam, że zalecił Ci Arthrotec forte - kojarzy mi się to z jakims lekiem z reklamy na stawy
Super, że ruszyłaś z badaniami, trzymam kciuki za wyniki! Żebyś jak najszybciej się czegoś konkrtenego dowiedziała!
Też się dziwię jak to jest, że każda ciąża inna. Wiele tu na forum historii, w których można przeczytać, że zdrowe ciąże są na przykład naprzemiennie z poronieniami, albo jakaś inna konfiguracja.... Moja ginka mówi, żeby tego nie brać do siebie, że to nie dlatego tak się dzieje, że my jakieś ułomne jesteśmy, tylko przezde wszystkim przez ciągły stres, wszechobecny plastik i smog. Ona mówi, że teraz u niej w gabinecie co druga ciąża kończy się poronieniem, sama jest przerażona.
Bądź dobrej myśli, rób badania nadal, a my będziemy trzymać kciuki, żebyś za jakiś czas tuliła w ramionach swoje maleństwo!
Nie byłam jeszcze i tego ginekologa prywatnie. Czekam dopiero na 1 wizytę. Do swojego lekarza na NFZ mogę dostać się dopiero w połowie marca, a to dla mnie są długo i po prostu marnowanie tego czasu, który mam teraz.
Sama sobie powiedziałam, że po pierwszej @ zaczynam ponownie starania . Oczywiście będę to konsultować, ale w środku czuję, że to będzie dobry moment. Kobieca intuicja + bardzo silna wiara