reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga

Dziewczyny a jak u Was z wagą? Ja 25 tc i już 10 +
Aż się boję co będzie dalej. W pierwszej ciąży przytyłam w sumie 16, nie liczyłam kg nie przejmowałam się ale teraz ... No cóż mam już 35 lat, boje się, że potem będzie problem.
A najgorsze jest to, że mam mega apetyt, a słodycze ... No wchodzą kurde jak woda [emoji23]

reklama
45 kg o szok , ja zanim zaszłam w ciąże schudłam 10 kg do wagi 72 i z taką startowałam , dużo przytyłam ,ale też słodycze pochłaniam kilogramami

45 kg o szok , ja zanim zaszłam w ciąże schudłam 10 kg do wagi 72 i z taką startowałam , dużo przytyłam ,ale też słodycze pochłaniam kilogramami

Mnie tez gubią słodycze.
Co do wagi sprzed ciąży, miałam za sobą ciężki czas i nie szło przytyć, wiec pewnie teraz nadrabiam... choć nigdy nie ważyłam dużo max 53 kg ale jestem tez nieduża (157 cm) i jak teraz tak przytyłam to ... strasznie mi ciężko, z takiego suchego chudzielca stać się kluską co ciagle sapie :)

Mnie tez gubią słodycze.
Co do wagi sprzed ciąży, miałam za sobą ciężki czas i nie szło przytyć, wiec pewnie teraz nadrabiam... choć nigdy nie ważyłam dużo max 53 kg ale jestem tez nieduża (157 cm) i jak teraz tak przytyłam to ... strasznie mi ciężko, z takiego suchego chudzielca stać się kluską co ciagle sapie :)
Ha haha , ja teraz zaczynam się trochę męczyć ,choć wagi jakoś nie czuję , w nocy może jest coraz ciężej się z boku na bok odwrócić , a strasznie się wiercę od zawsze , ja mierze 170

Ha haha , ja teraz zaczynam się trochę męczyć ,choć wagi jakoś nie czuję , w nocy może jest coraz ciężej się z boku na bok odwrócić , a strasznie się wiercę od zawsze , ja mierze 170

A widzisz a mi niemal od początku jakoś tak ciężko. W brzuchu ciągnie i jakoś tak niewygodnie...
jakoś w pierwszej ciąży lepiej znosiłam to wszystko, może to prawda, że dziewczyny dają bardziej popalić [emoji6]

reklama
Coś czuje, że i u mnie tak będzie
Do końca 20 lekko przybiorę. W sumie przed ciążą ważyłam 45 i chciałam troszkę przybrać... to teraz mam [emoji6]
Właśnie wg aplikacji im mniej się wazylo tym więcej kg do przybrania nic się nie martw ważne żeby dzidzia zdrowo rosła
Ja przed ciążą wazylam 49.5 niedawno brzuch mi uwupuklilo a i mam wrażenie mimo że to 6 kg że robie się wielka..rece obwód brzucha powiększający się..
Czas się przyzwyczaić [emoji3]

Do góry