reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga,zdrowie i rozwój naszych pociech

Sandrik- my na basen mamy huggiesy- są super ale kupy nigdy nie robiliśmy do nich:) jednak wydaje mi się że wyłapia co trzeba. Są bardzo przyjemne, mięciutkie i na rzepy z boku jakby była jakaś wpadka to nie będziesz dziecku nóg na całej długości w kupie babrać bo pieluchy na basen rosmanowskie (dostałam kilka od siostry po jej maluchach) są wkładane jak majtki i mega jakieś takie twarde i sztywne.

reklama
jak widzę, że Fifol z dnia na dzień nabywa nowe umiejętności to, aż się nadziwić nie mogę :tak:pozycja na brzuchu, kiedys była tragedią, a teraz tylko tak chce się bawić, wyczaił, że jak sie przeturla przez pokój pod donice z kwiatkiem i później w nią kopnie, to liście się ruszają i można je szarpać:baffled:-no mama nie jest zadowolona, ale cóż:-) ostatnio leżał sobie w łóżeczke, więc obrócił się na bok, uniósł głowę, złapał za obijak i zaczął się podnosić:szok:...nie obejrzymy się a nasze dzieciaki będą biegały;-)

Panziorka u nas rano nim wstaniemy widzę tylko jak cały baldachim lata nad łóżeczkiem, młody nawet nie kwęknie że już nie śpi tylko wywija nim na wszystkie strony:)

U mnie też bajdachim idzie w ruch:-) a gorzej jak ciągnie za ochraniacz.ogolnoie wszystko zaciaga sobie ma glowe koce czy pieluchy i boje sie zeby sobiee krzywdy nie zrobila. Zakrwa sie i czeka jak ,ktos jej zrobi 'a kuku' :)

zebow ni ma.

Panziorka moj gwiazda tez lubi zmieniac pozycj co chwila, taka mala wiercipieta jest z niej:-) właśnie przed chwila czytajac o wyczynach twojego skarba zauważyłam katem oka jak młoda dźwiga sie chytajac za mate(to 'rusztowanie na ktorym wieezsaza sie zabawki)), hedeh.

aaha nauczylysmy ja z siostra pokazywac 'nie nie nie' jak to fajnie wyglada :) jak macha glowa i smieje sie w glos.

Ostatnia edycja:
Witam, my po szczepieniu. Jestem w szoku, pierwszy raz młody nie płakał!!! Zrobił się czerwony jak burak i nie podjął walki;) Trochę odespał a teraz zabawa na całego.
Waga 8980, długość 73,5, główka 43,5, klatka 46. Kawał chłopa:)

kasikd ale długo chłop z Twojego synka, brawo :-D
panziorka ale Fifol zdolny, tak trzymać:tak:
emotion twoja Anitka też utalentowana, wklej chociaż jedno zdjęcie Córy, plizzz ;-)

U nas dopiero obracanie na boczki i obracanie się po osi, tylko w lewo :-p, podnoszenie dupki w pozycji leżącej i tyle, no i ulubione hopsi hopsi-skakanie na nóżkach, coś czuję, że młody tak jak ja i tata pójdzie od razu na nogi pomijając raczkowanie.

W święta ważyliśmy Dorotkę i wyszło, że waży ok. 8kg. A dziś do niej zaglądam a ona w łóżeczku na czworaka. Nie jestem na to gotowa ;)

My już po dzisiejszej kontroli:) Morfologia ok. Ważymy 8,5kg i mamy 64cm:)
Delikatna biegunka się pojawiła i Pani Dr przepisała Enterol, oby szybko przeszło...wiem nawet po czym, bo sama mam bóle żołądka...

reklama
Do góry