Sandrik- my na basen mamy huggiesy- są super ale kupy nigdy nie robiliśmy do nich jednak wydaje mi się że wyłapia co trzeba. Są bardzo przyjemne, mięciutkie i na rzepy z boku jakby była jakaś wpadka to nie będziesz dziecku nóg na całej długości w kupie babrać bo pieluchy na basen rosmanowskie (dostałam kilka od siostry po jej maluchach) są wkładane jak majtki i mega jakieś takie twarde i sztywne.
reklama
panziorka1980
Fanka BB :)
jak widzę, że Fifol z dnia na dzień nabywa nowe umiejętności to, aż się nadziwić nie mogę pozycja na brzuchu, kiedys była tragedią, a teraz tylko tak chce się bawić, wyczaił, że jak sie przeturla przez pokój pod donice z kwiatkiem i później w nią kopnie, to liście się ruszają i można je szarpać-no mama nie jest zadowolona, ale cóż:-) ostatnio leżał sobie w łóżeczke, więc obrócił się na bok, uniósł głowę, złapał za obijak i zaczął się podnosić...nie obejrzymy się a nasze dzieciaki będą biegały;-)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
U mnie też bajdachim idzie w ruch:-) a gorzej jak ciągnie za ochraniacz.ogolnoie wszystko zaciaga sobie ma glowe koce czy pieluchy i boje sie zeby sobiee krzywdy nie zrobila. Zakrwa sie i czeka jak ,ktos jej zrobi 'a kuku'
zebow ni ma.
Panziorka moj gwiazda tez lubi zmieniac pozycj co chwila, taka mala wiercipieta jest z niej:-) właśnie przed chwila czytajac o wyczynach twojego skarba zauważyłam katem oka jak młoda dźwiga sie chytajac za mate(to 'rusztowanie na ktorym wieezsaza sie zabawki)), hedeh.
aaha nauczylysmy ja z siostra pokazywac 'nie nie nie' jak to fajnie wyglada jak macha glowa i smieje sie w glos.
zebow ni ma.
Panziorka moj gwiazda tez lubi zmieniac pozycj co chwila, taka mala wiercipieta jest z niej:-) właśnie przed chwila czytajac o wyczynach twojego skarba zauważyłam katem oka jak młoda dźwiga sie chytajac za mate(to 'rusztowanie na ktorym wieezsaza sie zabawki)), hedeh.
aaha nauczylysmy ja z siostra pokazywac 'nie nie nie' jak to fajnie wyglada jak macha glowa i smieje sie w glos.
Ostatnia edycja:
Witam, my po szczepieniu. Jestem w szoku, pierwszy raz młody nie płakał!!! Zrobił się czerwony jak burak i nie podjął walki Trochę odespał a teraz zabawa na całego.
Waga 8980, długość 73,5, główka 43,5, klatka 46. Kawał chłopa
Waga 8980, długość 73,5, główka 43,5, klatka 46. Kawał chłopa
kasikd ale długo chłop z Twojego synka, brawo
panziorka ale Fifol zdolny, tak trzymać
emotion twoja Anitka też utalentowana, wklej chociaż jedno zdjęcie Córy, plizzz ;-)
U nas dopiero obracanie na boczki i obracanie się po osi, tylko w lewo , podnoszenie dupki w pozycji leżącej i tyle, no i ulubione hopsi hopsi-skakanie na nóżkach, coś czuję, że młody tak jak ja i tata pójdzie od razu na nogi pomijając raczkowanie.
panziorka ale Fifol zdolny, tak trzymać
emotion twoja Anitka też utalentowana, wklej chociaż jedno zdjęcie Córy, plizzz ;-)
U nas dopiero obracanie na boczki i obracanie się po osi, tylko w lewo , podnoszenie dupki w pozycji leżącej i tyle, no i ulubione hopsi hopsi-skakanie na nóżkach, coś czuję, że młody tak jak ja i tata pójdzie od razu na nogi pomijając raczkowanie.
Mama-1222
Wdrożona(y)
A Gonia waży 8 kg i ma 72 cm długości
Szczepienie bez przebojów. Niestety znów ma katar- 5 raz. Już mi brak słów
Łał brawo dla Dorotki:-)
Łał brawo dla Dorotki:-)
reklama
Mama-1222
Wdrożona(y)
A Gonia waży 8 kg i ma 72 cm długości