reklama
marcia331
Fanka BB :)
U mnie +2 od ostatniej wizyty czyli przez 3 tygodnie! Mogłoby być mniej. Ogólnie +9. Zostały mi 3kg do mojego maksimum które sobie założyłam czyli do 12kg. Może być ciężko biorąc pod uwagę to że dziecko jeszcze z 1,5-2kg pewnie przybędzie.
Ja tez 11 na plusie juz a z luizka 8-9 na plusie do porodu no ale startowalam z wieksza waga.Teraz za to nadrobilam i czuje ze to poszlo mi w tluszcz tak wiec tym razem ciezko bedzie zrzucic.A mi waga z dnia na dzien potrafi skoczyc o kg.I to nie ginie tylko utrzymuje sie pare dni i znow skok o kgCos czuje ze teraz na koiec to z ,,niczego skoczy ze 6 conamiej do konca a jak spuchne to juz zupelnie sie zalamie
malutka_ja87
u nas 6.5..mam nadzieje e 10 to maksimum bedzie
kakakarolina
Ewa Ty będziesz najwyżej ja najniżej u mnie +4 ale za to dużo bym dała za Twoją figurę wyjściową i tak po ciąży będziesz wyglądać lepiej;-)
kakakarolina
hmm Asia nie wiem jak to ugryźć ... może się samo rozwiąże do porodu ale mało masz tych kg jak na taką filigranową budowę
reklama
kakakarolina, swojego czasu mnie to bardzo martwiło, szczególnie spadek wagi w 20 tc, ale mój gin cały czas mnie uspokaja, że jest ok i niektóre kobiety tak mają. Chce mu wierzyć, szczególnie, że ostatnio przytyłam w w 3 tyg, aż 2 kg teraz liczę na tyle samo. Nie obżeram się, bo i ta dieta i jeść się nie chce, ale jem z ok 2300 kcal dziennie więc to dziwne, no ale dobra mam plus 7 od grudnia więc nie jest źle. Podobno najzdrowiej przytyć 20% wagi wyjściowej, czyli jak zawsze 50 to 10 jest ok, myślę, żęe dobiję. Niech będzie już ten piątek:-(
Podziel się: