reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciązy

reklama
No to oficjalnie mogę powiedzieć że od ostatniej wizyty przytyłam 0,5kg czyli łącznie 7kg na plusie. Pani dr mnie pochwaliła, że jak na razie ładnie i kazała się pilnować, bo podobno ostatnie miesiące są najgorsze. Dzidziuś bardzo szybko przybiera na wadze więc my razem z nim. A ze względu na graniczne cukry mam uważać na moją wagę.

Ja zawsze ważę się rano (ponoć to jest najbardziej miarodajny wynik) i mam 11kg na plusie niezmiennie od jakiegoś czasu..a jak się czasem zważę z ciekawości wieczorem, to mam 1,5kg więcej już, a następnego dnia rano znowu tak jak dzień wcześniej rano..ech ta waga... ;)

ddaga ja mam to samo dlatego ważę się tyko rano i to codziennie bo mam wrażenie, że jak zapomnę to mi ta waga nagle urośnie :baffled: ot taka schiza moja ale pilnowana waga stoi od dwóch tygodni:-D. Mam nadzieję, że najgorsze już za mną. A może zakończę ciąże + 3,5kg

reklama
Do góry