reklama
mayo
Fanka BB :)
Ja wazylam przed ciaza 75kg,na koniec ciazy 97kg,teraz 82,5kg wiec jestem na dobrej drodze..Nie stosuje zadnej diety..poprostu mam mniejszy apetyt i kolacja mi "nie wchodzi"..
Skora na brzuszku (zwlaszcza nad pepkiem) nie prezentuje sie najlepiej ale prawdziwym zmartwieniem sa rozstepy..wiem ze zbledna ale dopoki sa rozowe mozna sprobowac zmniejszyc je kremami,olejkami itp tak wiec wczoraj zakupilam maly Bio Oil (za £8,a duzy 200ml - £20) Bio-Oil Specjalistyczny olejek do ciała; do zadań specjalnych, 60ml i zobacze czy cos to da..A ma z czym walczyc..:-(
Skora na brzuszku (zwlaszcza nad pepkiem) nie prezentuje sie najlepiej ale prawdziwym zmartwieniem sa rozstepy..wiem ze zbledna ale dopoki sa rozowe mozna sprobowac zmniejszyc je kremami,olejkami itp tak wiec wczoraj zakupilam maly Bio Oil (za £8,a duzy 200ml - £20) Bio-Oil Specjalistyczny olejek do ciała; do zadań specjalnych, 60ml i zobacze czy cos to da..A ma z czym walczyc..:-(
catedra
wiem, że mnie zabijecie za te pytanie ale może znacie jakieś sposoby na zatrzymanie wagi? wchodzę już bezproblemowo w 34 i dalej chudnę... pytam poważnie. Nie pomagają kaloryczne kolacje, wogóle nie ćwiczę, fakt mam dość aktywny tryb życia ale bez przesady... słodycze pochłaniam, normalne posiłki, smażone itp...
nie chcę być chudsza niż byłam miałam nadzieję, że trochę mi zostanie po ciąży
już zaczynam wyglądać jak szkielet
nie chcę być chudsza niż byłam miałam nadzieję, że trochę mi zostanie po ciąży
już zaczynam wyglądać jak szkielet
boozqowa
Październik 09'
Boże, Catedra... a chciałam zapytać co robisz,że tak ci waga leci... Ehhh... szczęściara!!!
Do dziewczyn,które mają ten sam problem co ja, czyli nadwyżka-
Może znacie jakąś skuteczną dietę? Mogłybyśmy się może na jakąś wspólnie zdecydować i razem przez to przechodzić, dzielic się przepisami, osiągnięciami itp. W grupie zawsze raźniej;-)
Może znacie jakąś skuteczną dietę? Mogłybyśmy się może na jakąś wspólnie zdecydować i razem przez to przechodzić, dzielic się przepisami, osiągnięciami itp. W grupie zawsze raźniej;-)
Ostatnia edycja:
catedra
Boże, Catedra... a chciałam zapytać co robisz,że tak ci waga leci... Ehhh... szczęściara!!!
to błąd w mysleniu, że ze mnie szczęściara. Jak tak dalej pójdzie to zaniedługo będe musiała szukać spodni w działach dla nastolatek a to nie jest fajne bo większość ma za krótkie nogawki za to z bluzkami będzie mega problem. Wszystkie moje marynarki i płaszcze nie zapinają mi się na cyckach a nie robią rozmiaru 34-32 na cycki w rozmiarze D
Catedra no w Twoim przypadku to chyba jedynie odstawienie od piersi pomoże;-)
zamierzam rok karmić. To jak doczekam do tego okresu to chyba będe między sztachetami przechodzić
dziewczyny na brzuch polecam aerobiczna 6 weidera - Szukaj w Google dużo jest na temat tych ćwiczeń jestem na 4 dniu ale wątpliwa sprawa bym wytrwała do końca
Ja moge te ćwiczenia polecić, działaja cuda i juz nie moge sie doczekać żeby zacząć ćwiczyć.
Roksi napewno wytrwasz, ja mówiłam codzienniez e więcej sie nie da zrobić a jednak sie da;-)
Karolinusia
Catedra za rok Cie widać nie będzie. Ja nadal w dresach. Nie da rady w jeansy się wcisnąć. Chyba trzeba o siłowni pomyśleć.
reklama
jak na razie nie ma zadnego efektu szkoda bylo kasya ja chciałam was zapytac o ten żel poporodowy Musteli - Jagoda, Arlena, Dentico - jak oceniacie? Arlena w jakiej aptece go kupowałaś?
Podziel się: