reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

a ja chciałam was zapytac o ten żel poporodowy Musteli - Jagoda, Arlena, Dentico - jak oceniacie? Arlena w jakiej aptece go kupowałaś?

reklama
Ja wazylam przed ciaza 75kg,na koniec ciazy 97kg,teraz 82,5kg wiec jestem na dobrej drodze..Nie stosuje zadnej diety..poprostu mam mniejszy apetyt i kolacja mi "nie wchodzi"..:-p
Skora na brzuszku (zwlaszcza nad pepkiem) nie prezentuje sie najlepiej ale prawdziwym zmartwieniem sa rozstepy..wiem ze zbledna ale dopoki sa rozowe mozna sprobowac zmniejszyc je kremami,olejkami itp tak wiec wczoraj zakupilam maly Bio Oil (za £8,a duzy 200ml - £20:shocked2:) Bio-Oil Specjalistyczny olejek do ciała; do zadań specjalnych, 60ml i zobacze czy cos to da..A ma z czym walczyc..:-(

Mi zostało jakieś 4-5 kg... widzę, że uda i poopa są wieksze niż przed ciążą... o brzuchu nie wspomnę... mam nawet ten pas wibracyjny, ale nie wiem czy działa:eek:, co prawda wcisnęłam się w jeansy, ale jaka oponka mi wyłazi to:szok:

wiem, że mnie zabijecie za te pytanie ale może znacie jakieś sposoby na zatrzymanie wagi?:sorry: wchodzę już bezproblemowo w 34 i dalej chudnę... pytam poważnie. Nie pomagają kaloryczne kolacje, wogóle nie ćwiczę, fakt mam dość aktywny tryb życia ale bez przesady... słodycze pochłaniam, normalne posiłki, smażone itp...

nie chcę być chudsza niż byłam:confused2: miałam nadzieję, że trochę mi zostanie po ciąży:zawstydzona/y:
już zaczynam wyglądać jak szkielet:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Boże, Catedra... a chciałam zapytać co robisz,że tak ci waga leci... Ehhh... szczęściara!!!

Do dziewczyn,które mają ten sam problem co ja, czyli nadwyżka-
Może znacie jakąś skuteczną dietę? Mogłybyśmy się może na jakąś wspólnie zdecydować i razem przez to przechodzić, dzielic się przepisami, osiągnięciami itp. W grupie zawsze raźniej;-)

Ostatnia edycja:
Boże, Catedra... a chciałam zapytać co robisz,że tak ci waga leci... Ehhh... szczęściara!!!

Do dziewczyn,które mają ten sam problem co ja, czyli nadwyżka-
Może znacie jakąś skuteczną dietę? Mogłybyśmy się może na jakąś wspólnie zdecydować i razem przez to przechodzić, dzielic się przepisami, osiągnięciami itp. W grupie zawsze raźniej;-)

to błąd w mysleniu, że ze mnie szczęściara. Jak tak dalej pójdzie to zaniedługo będe musiała szukać spodni w działach dla nastolatek:sorry: a to nie jest fajne bo większość ma za krótkie nogawki:confused2: za to z bluzkami będzie mega problem. Wszystkie moje marynarki i płaszcze nie zapinają mi się na cyckach:confused2::confused2::confused2: a nie robią rozmiaru 34-32 na cycki w rozmiarze D:zawstydzona/y:

Catedra no w Twoim przypadku to chyba jedynie odstawienie od piersi pomoże:-p:-D;-)

zamierzam rok karmić. To jak doczekam do tego okresu to chyba będe między sztachetami przechodzić:confused2:

dziewczyny na brzuch polecam aerobiczna 6 weidera - Szukaj w Google dużo jest na temat tych ćwiczeń:tak: jestem na 4 dniu ale wątpliwa sprawa bym wytrwała do końca:sorry:

Ja moge te ćwiczenia polecić, działaja cuda i juz nie moge sie doczekać żeby zacząć ćwiczyć.
Roksi napewno wytrwasz, ja mówiłam codzienniez e więcej sie nie da zrobić a jednak sie da:tak:;-)

reklama
Do góry