reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

Dziewczyny... a ja nic ne chudne... Tyle ile ważyłam w dniu wyjścia ze szpitala tyle waże teraz... Nie jem zadnych słodyczy,chipsów, smazonego,pratycznie ciągle na kanapkach, jakis ryż itp... nie wchodze w ciuchy z przed ciąży i nie mam kompletne w czym chodzic! Ciagle latam w leginsach bo dzieki Bogu sporo się naciągaja,ale zaraz zimno się zrobi i dupa pewnie przemarznie i wtedy bedzie! A specjalnie nie chcialam nic nowego kupic bo uparcie wierzyłam,ze spadną mi te kilogramy,a tu nic, dosłownie nic! Porażka... Przed ciążą trochę przytyłam i źle mi z tym było, a teraz jest jeszcze gorzej! mimociągłego ruchu. Prawie codziennie spacery po 2-3 godziny. Po domu też latam jak szalona bo ciągle coś do zrobienia... Ehhh... podłamać się można...;/

reklama
Spróbuj chleb wyeliminować z diety. Mi dużo dało jak może nie wyeliminowałam, a ograniczyłam i przeszłam na ciemne pieczywo. Teraz nie jem pieczywa w ogóle, tylko warzywa + mięso, ryby, owoce morza i nabiał i mam -5kg od schudnięcia po ciąży, czyli łącznie -23kg :-)

boozqowa nie załamuj się mam to samo od wyjścia ze szpitala schudłam 1kg:confused2: w sumie jeszcze mam 6kg:confused2: a waga nic:crazy: dieta rygorystyczna pieczywa jem mało i zazwyczaj ciemne:tak: pytałam się położnej co z ta wagą że stoi a ona powiedziała że jeszcze jest czas:eek: od przyszłego poniedziałku wracam na taniec brzucha i od 3 dni ćwiczę w domu mięśnie brzucha:tak: również chodzę w leginsach bo spodnie zatrzymują mi się na udach:wściekła/y: a myślałam że przy dwójce dzieci i przy tym całym sajgonie waga pójdzie szybko a tu nic:crazy:

Dziewczyny, procz tych wszystkich kremow na ujedrnienie, co mozna zrobic jeszcze z ta skora na brzuchu? :crazy:
Nie wyglada to super kiedy faldy skory wylewaja sie spod spodni...
tluszcz swoja droga, mozna zrzucic... ale co z obwisla skora?

Asheara, tylko ćwiczeniami możesz ją zlikwidować, kremami i witaminą a+e. No chyba, że chcesz plastykę brzucha, ale na to musisz mieć minimum 8.000 zł ;-)

dziewczyny na brzuch polecam [ame=http://www.google.pl/search?q=aerobiczna+6+weidera&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a]aerobiczna 6 weidera - Szukaj w Google[/ame] dużo jest na temat tych ćwiczeń:tak: jestem na 4 dniu ale wątpliwa sprawa bym wytrwała do końca:sorry:

Gemelo ta plastyka brzucha jest bardzo kusząca ale niestety ból pooperacyjny jest 100 razy gorszy od porodowego:no:
Ja zaczynam sobie robić brzuszki m znalazł mi jakiś trening jakiegoś tam kogoś i robię sobie systematycznie jak córka pozwoli;-) smaruje się różnymi dziwnymi kremami od cepana po balsamy poporodowe ale i tak mam pesymistyczne podejście czuję się jak jakaś desperatka.... a i tak po mimo tylu rzeczy wyglądam strasznie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::confused2:

Mnie na razie nie kusi 10k wydawać za nią ;-)Ale jak mi się uda w końcu schudnąć, to będę musiała ją zrobić, bo wisi mi taki koszmarny faflun. Tej skóry niestety już nie da rady wciągnąć. A jest jej już teraz duuuuuuuuuuuużo. Tylko ciekawa jestem czy uzbieram takie pieniądze ;-):-D

reklama
witam

ja przed ciaza wazyłam 71 kg przy wzrosie 178 cm w ciazy przytyłam 29 kg czyli wazyłam ponad 100 :( po 8 miesiacach nie moge zgubic reszty schudłam ok 20 kilogramów, waze obecnie 82 kg a chciałabym jeszcze zjechac

Do góry