reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

Ja w ostatnim dniu ciąży ważyłam 63 kg, czyli przytyłam 20 kg. 13 już poszło, ale te 7 mogłoby zostać, serio, w końcu bardzo dobrze się czuję z moim ciałem, no może nie do końca, bo wyglądam jak zeberka. Czyli na dzień dzisiejszy ważę 50kg

reklama
mi zostały do zguebienia 2 kg, chociaz mieszcze sie w spodnie przedciązowe nr 28;-)
suchajcie, nie iwem co we mnie wstąiło, ale normalnie taką mam ochotę nasłodycze od tygodnia ze nie mogę tego opanoawać.. nic innego nie chce jesć tylko slodycze... najchętniej wafelki... a przed ciążą nie lubiłam słodyczy..
a i jeszcze zjadłam kawałek torta przed chwilą:zawstydzona/y:

Agnieszka, powiem, że na początku bez pieczywa było mi ciężko, ale w tych przepisach są różne placki i "chlebki" np z surimi (nota bene strasznie mi takowy smakuje). I dzięki temu daje radę wytrwać :-)
A link proszę Hotfile.com: Łatwy hosting plików jednym kliknięciem Książka o diecie + przepisy. Wszystkich nie wypróbowałam, ale wiele naprawdę jest smacznych:tak:
wielkie dzieki. w wolnej chwili na bank zerkne bo teraz mam małą głodzillę na rekach... :-D

A ja sie pochwale że powolutku karmienie zaczyna przynosic efekty:tak::-DJuz sie mieszcze w pare pzredciązowych spodni(tylko do tych najciasniejszych jeszcze nie wchodzę)z kurtkami coraz lepiej tez jest.HA jak mi ulzyło!!;-):-)
Aga mi rece po porodzie długo dr etwiałay potem przeszło ale niestety powróciło:-:)-:)-(A dwóch palców w prawej rece to juz chyba nigdy nie bede normalnie czuc:-:)-:)-(

Kluska - nawet nie strasz,że nigdy nie będziesz czuć... Teraz mam tak,że czasem jest lepiej i troszkę je czuję, a z\czasem wogóle nie czuję paluchów ... koszmarne uczucie...

Niestety miałam juz tak długo przed ciążą.Mam dyskopatie kr.szyjnego.a teraz wiadomo jak przy małej obciążony jest i znów daje znac ze mu sie to nie podoba:-(

Pochwalę się. Do wagi sprzed ciąży zostało mi jeszcze "aż" 0,4kg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. Szkoda tylko, że nie sprzed pierwszej ciąży, bo do tej to mi jakiś 20 brakuje ;-)

reklama
Do góry