reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

a mnie dzisiaj rozbroiła moja siostra:

rozmawiałyśmy przez telefon i jak zwykle od początku mojej ciąży jej pierwsze pytanie to było "ile ważysz?" Gdy odpowiedziałam że 60kg, usłyszałam w słuchawce jej rozkosznie uradowany głos, że w końcu się doczekała chwili kiedy ważę więcej od niej! :-D:-D

Nawet nie sądziłam że moja waga może sprawić komukolwiek taką satysfakcję, a tu proszę taka niespodzianka :tak::-)
Podjem sobie jeszcze coś słodkiego, a co tam :) niech się siostra nacieszy tym porównaniem.. :-D I tak za chwilę wszystko wróci do normy..

reklama
U mnie już 20 kg na plusie,a jeszcze ponad miesiąc do terminu,mam nadzieję,że w 25 kg się zamknę:tak::tak::tak:
Przy Córce zaczynałam od 50 kg,a kończyłam na 67kg w dniu porodu,także w tej ciaży będzie dużo,dużo,dużo więcej...Ale tym się będę martwić po porodzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
U mnie już 20 kg na plusie,a jeszcze ponad miesiąc do terminu,mam nadzieję,że w 25 kg się zamknę:tak::tak::tak:
Przy Córce zaczynałam od 50 kg,a kończyłam na 67kg w dniu porodu,także w tej ciaży będzie dużo,dużo,dużo więcej...Ale tym się będę martwić po porodzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

o... jak fajnie... monisia1979, miło, że to piszesz, bo jak ciągle czytam, że prawie wszystkieście przytyły tyle co nic, to aż trudno czytać- a wcale nie jem potwornie dużo, a rosnę w oczach... jeszcze 20tki nie mam, ale niewątpliwie dobrnę, jeszcze 5 tyg... :sorry:

o... jak fajnie... monisia1979, miło, że to piszesz, bo jak ciągle czytam, że prawie wszystkieście przytyły tyle co nic, to aż trudno czytać- a wcale nie jem potwornie dużo, a rosnę w oczach... jeszcze 20tki nie mam, ale niewątpliwie dobrnę, jeszcze 5 tyg... :sorry:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D,no widzisz,razem jakoś raźniej,nie;-);-);-);-)?

Ostatnia edycja:
Przy Jasku miałm na plusie 11kg,do dnia porodu.Teraz juz +15!!Nie jem wiecej,niestety jest to cvhyba objaw tego b\diadelnego zatrucia!!Mam nadzieje że tez uda mi sie 20 nie przekroczyć!

Hej! Ja 11 na plusie, ale doliczam sobie zawsze 5 kilo, które przed samą ciążą przytyłam a to mi daje razem 16:baffled::baffled::baffled:. Trochę się martwię jak to będzie z tym zrzucaniem po porodzie.:-:)-:)-(

hej
ja wczoraj na wadze ujrzałam 60,5 pierwszy raz w życiu, na początku ciąży 52.5 wiec niby nie duzo ale brzucho mam duzy bo aż 101:szok: tyle co mój tata który waży prawie 100 kg i teraz sie smieje ze przynajmniej wiem z czym on sie zmaga na codzień:-p

reklama
oj tam, zrzucimy po porodzie :-) ja to się zaczynam nawet cieszyć, że mieszkam na 4 piętrze bez windy ;-) chociaż pewnie jak będę młodego musiała wnosić i znosić, to zacznę ostro przeklinać
:-D

Do góry