reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

reklama
A ja slyszalam, ze najlepsza metoda walki z tym paskudztwem jest specjalny masazer na cellulit- ponoc niesamowicie pomaga, wiele kobiet na forum wypowiadalo sie na ten temat bardzo pozytywnie. Co prawda w ciazy nie mozna stosowac, ale zaraz po urodzeniu- frrr do roboty;-) Jeśli chodzi o model- polecaly m.in. phillipsa. Używany mozna dostac już za 100 na Allegro;-) Jednorazowa inwestycja, ale na ile starcza:-)

a ja się prawie popłakałam wczoraj:baffled: normalnie niby moja waga stoi w miejscu od ponad dwóch miesięcy a od jakiś trzech dni moje uda zaczynają przypominać fortecę.....:zawstydzona/y: zrobiła mi się taka duża puuuuupa, że nie wchodzę już w ciążówki:-(

gr..... mam nadzieję, że to opuchlizna:dry: a jak nie to dam sobie niezły wycisk po porodzie...

bożesz Ty mój ja nigdy nie miałam cellulitu a teraz wyglądam jak kawałek pomarańczki:sorry2:

i to wszystko w tydzień:baffled:

Catedra mnie dopadło dosłownie w ciągu kilku dni, wszystko poszło mi w uda i dlatego na udach mam okropne te rozstępy. Doskonale Cię rozumiem:zawstydzona/y::-:)baffled:. Przecież smarowałyśmy się , nawilżałyśmy skórę. Ale teraz to tak może być, że wszystko wyłazi w ostatnich dwóch miesiącach. Nie łam się:-D:-D:-D, siebie też pocieszam:-);-)

damy radę dziewczyny po porodzie. Catedra jak nie przybierasz na wadze od 2 mies to musi być woda. A ona po porodzie zejdzie. Zresztą skoro gromadzi ci się woda, a na wadze nie przybierasz więc pewnie chudniesz ;-)

Został mies więc nie będzie już tak źle. Damy radę :-)

W tym miesiącu przytyłam kilogram (uf), w sumie, to już 10 będzie.. Myślałam, ze więcej, bo się taaaaka duża zrobiłam i te rozstępy paskudne na tyłku :dry: I ten cellulit.. :dry: Może ja też puchnę po prostu.. eh, najgorszy miesiąc przed nami :-p :sorry:

U mnie poprostu tragedia... w 2,5 tygodnia 4kg!
Wczesniej tyłam w ciagu miesiaca po 1,5 - 2kg max...
Niewiem z kąd ten nagły skok wagi :no:
Rozstepy ktore sie pojawily wczesniej na piersiach - zniknely :tak: :-)
za to pojawily sie na tylku i udach... i rozprzestrzeniaja sie expresowo!
ja sie rozczulalam nad swoimi cycuszkami a jak patrze na moj tylek... to chyba wolalabym te na piersiach :zawstydzona/y:

reklama
U mnie poprostu tragedia... w 2,5 tygodnia 4kg!
Wczesniej tyłam w ciagu miesiaca po 1,5 - 2kg max...
Niewiem z kąd ten nagły skok wagi :no:
Rozstepy ktore sie pojawily wczesniej na piersiach - zniknely :tak: :-)
za to pojawily sie na tylku i udach... i rozprzestrzeniaja sie expresowo!
ja sie rozczulalam nad swoimi cycuszkami a jak patrze na moj tylek... to chyba wolalabym te na piersiach :zawstydzona/y:

a woda Ci się nie zbiera w organizmie?? stąd mogą być te skoki wagi.

ja nie wiem ile ważę obecnie-nie mam w domu wagi:baffled:, ale przed chwilą mierzyłam obwód brzucha...102cm!!!:-D

Do góry