reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

No ja sie uczciwie przyznam ze przytylam juz 13kg:zawstydzona/y:mimo ze nie jem duzo wiecej niz zwykle (tylko mniejsze porcje a czesciej), z tym ze brzusio jest ogromny i M twierdzi ze pupcie mam troche wieksza;-) Tylko ze ja wogole to kuleczka jestem:zawstydzona/y:W niedziele rozpoczynam 7m-c ciazy,mysle ze do konca to bede ze 20kg na plusie..:szok: no ale nie ukrywam ze sie z tym liczylam.

Ale fajnie myślałam że tylko ja mam 13 kg na plusie...:-D

reklama
nie wiem jak to jest ze specyfikami na cellulit w czasie ciąży, czy można je używać... Bo wiadomo jeśli chce się uzyskać jakiś efekt to trzeba regularnie... Nie mam pojęcia, ja mam żel z Avonu, kupiłam przed ciążą i na razie czeka na po.

Rozstępów nie mam na razie, oliwką smaruję się w miarę regularnie, ale zaczęły mi pękać naczynka na nogach :dry:, takie pajączki mi się robią, nie wiecie czy jest coś co można na to w ciąży używać oprócz wit. C?

Moja waga teraz jakoś stoi w miejscu. W maju +3,5 kg (lekarz powiedział, że za dużo) W czerwcu 0,5 kg na plusie, przez kolejne dwa tygodnie nic. Od początku +8 kg Czy powinnam panikować?

kochana izo ja od poczatku mam juz na plusie 12 kilo :) bez paniki po mnie nawet nei widac tego moze mam duzo wod plodowych ?? moze ty tez jedz jak masz ochote ja jem czesto a malo :) zapobiega zgadze itd

kochana izo ja od poczatku mam juz na plusie 12 kilo :) bez paniki po mnie nawet nei widac tego moze mam duzo wod plodowych ?? moze ty tez jedz jak masz ochote ja jem czesto a malo :) zapobiega zgadze itd

Jem, kiedy tylko chcę. Ostatnio to chcę nie jest za często, więc jem z rozsądku.

Słodycze --- beeeeee. Jedynie lody ok :-):-):-)

Tylko ja zastanawiam się na tym przybieraniem na wadze w drugim trymestrze. Dziewczyny pisały, że jest największe. A u mnie hmmm, zdecydowanie nie.

Moja waga teraz jakoś stoi w miejscu. W maju +3,5 kg (lekarz powiedział, że za dużo) W czerwcu 0,5 kg na plusie, przez kolejne dwa tygodnie nic. Od początku +8 kg Czy powinnam panikować?
panikowac? ze co? że za mało tyjesz?:-D:-D:-D bo za dużo na pewno nie:-D:-D

reklama
Do góry