Dziewczyny, Wy tu piszecie o dietach, ja się poddałam, ale mam problem z innej beczki, moje piersi są jak dwa zdechłe szczury- kiedyś przeczytałam takie określenie na BB, mogę je zarzucić na plecy, a szczerze to pewnie niedługo tak będzie, karmiłam tylko 3 miesiące a one są straszne... kiedyś były jędrne, twarde i spore nie chwaląc się a teraz masakra . . .da się coś z tym zrobić? Może któraś z Was ma podobny problem
reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Ania tak jak piszesz to wydaje mi się że jedyny ratunek to silikon... bo to skóra jest rozciągnięta i raczej się już nie wstąpi... wiem to straszne ale niestety prawdziwe moje też opadły ale jakoś wyglądają jeszcze w miarę znam wiele kobiet które po np 2 dzieci zrobiły sobie nowy biust aby lepiej się czuć..
Lajla83
Fanka BB :)
ja mogę się pochwalić, że po dwójce dzieci mam super biust nic nie oklapło tylko w dotyku jest bardziej miękko ale za to w nagrodę mam rozstępy na bokach chyba nie ma kobiety, która by po ciąży nie miała żadnego defekty jednej pójdzie biust, drugiej rozstępy, trzecia ma nadwagę... itd
boozqowa
Październik 09'
Dentico- moja znajoma w ciąży nie miała ani jednego rozstępa, a po porodzie jej się też zrobiły... i bądź tu mądry
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Moje rozstępy zaskoczyły mnie kilka tygodni przed rozwiązaniem... patrzę a tu są... na piersiach też mi niestety wyszły, ale w takim miejscu,że kostium kąpielowy zakryje, więc nie ma problemu. Całą ciążę smarowałam specyfikami na rozstępy a tu duuu...a blada... ale cóż zrobić, trzeba je polubić. Nie dysponuję kasą na usuwanie...
Roksi- a to już duże pocieszenie :-) ale to raczej sprawa indywidualna.
Ja bardzo bałam się żylaków... moja mama miała duże... ale na szczęście nie miałam i nie mam tego problemu.... uffff
Roksi- a to już duże pocieszenie :-) ale to raczej sprawa indywidualna.
Ja bardzo bałam się żylaków... moja mama miała duże... ale na szczęście nie miałam i nie mam tego problemu.... uffff
wiesienka123
mama Asi
Ja waze mniej niz przed ciaza, ale ciecie po cesarce mam na pol brzucha:-sorry:
reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
ja też się wyżalę a co mi tam... ja mam mnóstwo rozstępów niestety... uda brzuch boczki tyłek -biust minimalnie ale jednak... ale już mi jaśnieją i ich prawie nie widać ale mam tekie szerokie nawet na 1,5cm masakra ale już o nich zapomniałam i jakoś mnie już to nie obchodzi jak na początku jak je zobaczyłam
Podziel się: