reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

hmm co do czasu rozpoczęcia ćwiczeń to zaufalabym jednak trenerom z gymnasionu..jesli stwierdzą, że juz można to do dzieła!!

ja byłam bardzo zadowolona..mam tam swoją ulubiona trenerkę..Agę Bota..rewelacyjna laska ;-)zajęcia taneczne z nia sa po prostu super..ćwiczysz..tańczysz i nie wiesz nawet kiedy chudniesz :tak: i wypracowujesz sylwetkę..postawę itp..wielbię skrycie te kobietę :cool2:

reklama
kurcze dziewczyny dziś dostałam szoku byłam w sklepie i zaczełam przymierzać bluzkę i musze powiedzieć że okropnie w niej wyglądałam bary takie duże bęben pełny jak beczka w tym lustrze dostałam cholerną motywacje do odchudzania (ale bluzkę i tak kupiłam ) jak schudne będzie pasowała jak ulał

dziewczyny podziwiam was że macie czas na ćwiczenia bo ja nawet jak bym chciala to nie mam u sypianie do 23 mnie wykańcza

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam takie pytanko w ramach walki z kilogramami chce zakupić orbitreka i nie wiem czym się kierować przy zakupie:confused: czytałam że 80% mięśni pracuje na tym sprzęcie:szok: na razie ciężko mi się wyrwać na aerobik:baffled:

muszę sie pochwalic ze przez 9 dni ćwiczen, ograniczania się w jedzeniu i braku słodyczy schudłam 3kg
3 cm w talii
4 cm w biodrach
i po 2 cm w udach:rofl2::rofl2::rofl2:

teraz to już najwazniejsze dla mnie uda i brzuch:tak:

bo w biodrach mam już 90 cm:tak::tak:
w taili 70:sorry:
jedno UDO 51:crazy:

waga na dzisiejszy poranek: 55,6:rofl2::rofl2::rofl2:

musze coś zrob ić z obwisłym brzuchem- bo tak ogónie jak stoje to juz aż tak źle nie wygląda, ale ak siąde to ogromniaaaste fałdy sie robia ni mwiąc że jak sie schylę to wisi UWAGA!!!!! na 7 cm!!!!!!!:confused2::confused2::confused2: specjalnie mierzyłam:rofl2::rofl2::rofl2:

ok ide umyć włosy malować sie i lece na spacer małym:tak::tak:

Meduska też przerzuciłam na te ćwiczenia co Ty wykonujesz:tak: bo przy akrobatycznej 6 bardzo cierpi mój kręgosłup:szok: a powiedz mi ćwiczysz wszystkie partie po kolei czy rozdzielasz część rano część wieczorem :confused:
twardo nie jem po 18 i widzę że coś rusza;-)

Medeuska,no to moje gratulejszyns :-):-):-):-)!!!!!!
Normalnie pod wrażeniem jestem :tak::tak::tak::tak::tak:!!!!
A u mnie dupa,waga zatrzymała sie na 64 kg i stoi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie jem po 18-tej,słodyczy też nie ruszam,prócz 1,5 łyżeczki cukru do herbaty i nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Doooooooooooopa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Waga się zepsuła,czy co????????????
Medeuska,a co Ty ćwiczysz,te 8 minutówki o których pisała Abejka????

Medeuska ja Cię babo trzasnę, ważysz mniej ode mnie, wszystkie wymiary masz mniej więcej 10cm mniejsze od moich (aż się zmierzyłam) i kompletnie nie wiem czym Ty się przejmujesz!!! Ile masz wzrostu?
Jak pisałaś o sobie że jesteś gruba to ja sobie Ciebie całkiem inaczej wyobrażałam...
A z tego co piszesz to wszystko ok! Ja nie uważam że jestem gruba:-p:-p

Ostatnia edycja:
Monisia tak to te ósemki:tak: ja wczoraj próbowałam pierwszy raz i naprawdę fajne ćwiczenia:tak:
u mnie takie nie całe 6kg do zrzucenia ale jeszcze mam 1kg z poprzedniej ciąży i 3kg z wakacji gdzie tureckie żarełko weszło mi w tyłek:sorry: więc przywiozłam 3kg i fasolkę:-D

reklama
Medeuska gratuluje samozaparcia, mi się na razei nie chce, ani cwiczyć,ani diet stosowac... ale czy mogłabyś podac stronkę z której wziełas te ćwiczenia?

Roksi mi się od długiego czasu marzy orbitrek, ale jakoś nie moge męża przekonać...

a ja w ramach wracania do formy sprezentowałam sobie od Mikołaja;-) karnet na solarium:-p

Do góry