reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

ja tez nie jem słodyczy, obiadki na parze, pieczywa mało jeśli już to chrupkie i nic waga stoi:wściekła/y: ta moja aerobiczna 6 zajmuje 20 minut i jestem padnięta:szok:
jutro wracam na taniec brzucha więc może coś ruszy
normalnie zaprzedałaby dusze diabłu za te 6kg zbędnych:zawstydzona/y::sorry::rofl2:

reklama
Ja też się pochwalę. Nie ćwiczę! ;-) A tak naprawdę to odchudzam się około 2,5 tygodnia i mam 5,5kg mniej. Tyle, że naprawdę nie ćwiczę, bo najpierw muszę zrzucić odrobinę jeszcze sadła, żeby móc się normalnie poruszać bez zadyszki po 2 sekundach ćwiczeń. :zawstydzona/y:. Aha, żeby była jasność, nie, nie głodzę się :-p
A jak schudnę tą dyszkę co mam nadzieję zdarzy się najpóźniej do końca grudnia, to się biorę za ćwiczenia. Tak z nowom godom :-D

Gemelo, pisz mi tu szybko co to za dieta!!!!

ja tez nie jem słodyczy, obiadki na parze, pieczywa mało jeśli już to chrupkie i nic waga stoi:wściekła/y: ta moja aerobiczna 6 zajmuje 20 minut i jestem padnięta:szok:
jutro wracam na taniec brzucha więc może coś ruszy
normalnie zaprzedałaby dusze diabłu za te 6kg zbędnych:zawstydzona/y::sorry::rofl2:
roksi nie martw sie ja w prawie 2 miechy tylko 3 kg czyli wielkie G:eek: na pocieszenie:eek:

boozqowa germelo juz pisała o tej diecie:-p ale ja to nie mam weny tego wszystkiego czytać i próbuje schudnac normalnym prostym sposobem. a jak sienie da to najprostsza dieta- kopenhaska mnie czeka:sorry::sorry::sorry:

poza tym nie martw sie ja mam co chwile łzy w oczach jak sie mierze w pasie i udach.....
bo po ciuchach to wogóle nie widze zebym chudła.......... ale miara też nic nie wskazuje niestety.... tylko waga.....:eek::eek:

dziewczyny!
ja tam nie stosuje żadnej diety i nie ćwiczę-chyba ze noszenie malej:-D- i waga spada aż jestem w szoku, ale słodycze to od wielkiego święta- generalnie jakoś nie przepadam wiec mam problem z głowy i najważniejsze jedzenie do 18, a jak jesteście głodne po 18 to coś lekkiego np. jogurt

a ja dałam doopy moje odchudzanie poszło gdzieś zjadłam wczoraj czekolade 2 pączki :cool:bo to było na wzmocnienie sił do mojego diabła ale jutro zaczynam od początku

Meduska a tyjesz ziemniaki i pieczywo ?

dziewczyny!
ja tam nie stosuje żadnej diety i nie ćwiczę-chyba ze noszenie malej:-D- i waga spada aż jestem w szoku, ale słodycze to od wielkiego święta- generalnie jakoś nie przepadam wiec mam problem z głowy i najważniejsze jedzenie do 18, a jak jesteście głodne po 18 to coś lekkiego np. jogurt

nie przyznawaj się bo nas dziewczyny utłuką:tak::-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny, ta godzina 18 to nie jest sztywne założenie. Chodzi o to by nie jeść nic na 4 godziny przed położeniem się spać.

Do góry