reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
z waga mjest róznie moze spadać i może rosnąć,raz bedziesz szybciej przybierała,a raz wolniej wiec nie ma sie co martwić 4 miesiac to masz po kg na miesiac wiec myśle,ze jest OK

Sempe i tak się bardzo pilnuję, staram się nie objadać. Przy starcie miałam już sporo kilo za dużo, więc tym bardziej się pilnuję. :-( Kupiłam już nawet sobie 2 płytki z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży... zobaczymy, mam nadzieję, że to trochę pomoże..

reklama
Sempe i tak się bardzo pilnuję, staram się nie objadać. Przy starcie miałam już sporo kilo za dużo, więc tym bardziej się pilnuję. :-( Kupiłam już nawet sobie 2 płytki z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży... zobaczymy, mam nadzieję, że to trochę pomoże..
Witaj
a mogłabyś podać tytuły tych płyt bo ja też szukam i jak na razie nic nie znalazłam

Do góry