reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

mój mąż mi wczoraj powiedział że schudła mi pupcia i nogi a brzuch wysunął się do przodu,jak by go posłuchać,oznacza to że moje ciałko się zmienia:)

reklama
wampirko a co ma się stać dzidzi bez mięsa? jest wiele mam wegetarianek (w tym i ja), które nie jedzą mięsa od lat i świetnie się mają (ja akurat mam lepsze wyniki odkąd mięso odstawiłam);
poza tym tak to już w ciąży jest, raz masz na coś ochotę, a raz nie;
dobrze będzie!:)

wreszcie waga drgnęła - 1 kg do przodu

wampirko a co ma się stać dzidzi bez mięsa? jest wiele mam wegetarianek (w tym i ja), które nie jedzą mięsa od lat i świetnie się mają (ja akurat mam lepsze wyniki odkąd mięso odstawiłam);
poza tym tak to już w ciąży jest, raz masz na coś ochotę, a raz nie;
dobrze będzie!:)
no wiem wiem,ale Wy to też trochę zastępujecie soją i jej przetworami i jecie wogóle jakoś tak inaczej,wiesz zapewne co z czym połączyć by Ci niczego w organizmie nie brakowało,a ja zawsze mięsożerna byłam i to na maksiorka a teraz tylko jabłka i płatki z mlekiem,stąd to moja pytanie:)

a warzywa? możesz jeść? jakieś mrożonki (tylko z dobrego sklepu, żeby nie były wielokrotnie rozmrażane i zamrażane), do tego ziemniaki posypane ziółkami, takie aromatyczne; mleko moja ginka poradziła zastąpić sojowym, z uwagi na zawartość uczulającej kazeiny w krowim;
ps. kilka lat temu też byłam pierwszorzędnym mięsożercą, więc wiem, jak trudno wymyślić coś innego na obiadek:)

andariel warzyw i owoców to ja wcinam mase:)wiem że nie powinnam krowiego mleka pic ale sojowego nie lubiłam nawet jak jeszcze w ciąży nie byłam,w ciaży nie próbowałam,więc musze kupic i może mi soja podejdzie:)pozdrawiam

a ja rosne i rosne :-)
Moj Boze juz 3kg na +:szok: czy to oby nie za szybko i nie za duzo:confused: coz widocznie fasolinka potrzebuje :-)

reklama
Do góry