reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

a mi sie ćwiczyć nie chce :-(

na diecie jestem ale jakościowej a nie ilościowej

tyć nie tyję, wchodzę w ciuchy sprzed ciąży (tyle ze mi sie utyło tuz przed :-() tylko ten flak z przodu :-( bleeeeeeeeee

reklama
Mju te 4 kilo to pestka kochana! Jakbyś miała tak 8 jak ja to dopiero...
4 kilo to pewnie woda zmagazynowana! Teraz nie karmisz więc organizm musi się przestawić i pozbyć tych zapasów.

Kochane polecam jeszcze raz same brzuszki bez diety :-)
Flaka nie ma czuje się wspaniale i waga OK :-)

Kochane dodam tylko, że od lutego na samych brzuszkach straciłam 7 cm w pasie :-) (w weekendy mam wolne od ćwiczeń :-) )

Ostatnia edycja:
no to super Deli :-)
ja ostatnio bawiac sie z Adasiem wymyslilam sobie cwiczenie, lezac na plecach ze stopami opartymi na podlodze sadzam Go sobie na brzuchu i unosze do gory biodra,
troche pomecze sobie miesnie a jemu podoba sie taka hustawka

DELI a Ty robisz takie pełne brzuszki - do siadu czy taką jakby kołyskę?

No i czy nogi wtedy wkladasz np. pod kanape? :-p
Ja na samym poczatku jak zaczelam cwiczyc to musialam miec jakies obciazenie na nogach by sie w ogole podniesc :-D
A teraz to nawet nie wiem bo caly czas z a6w walcze...ale juz mam tego dosyc :dry:
I mysle o brzuszkach ....:rofl2:

reklama
Nie robię do końca, bo one obciążają kręgosłup. Nogi trzymam na ziemi niczym nie obciążam ani pod nic nie wkładam.

Do góry