reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
Ja mam 170 i w wadze 58 wyglądam bardzo dobrze :-). To fakt wszystko zależy od budowy człowieka. Na razie na dziś mam 63 :-) więc 5 do zrzutu :-). Trzymajcie kciukasy

witajcie Kochane i dziekuję wszystkim za miłe komentarze!
za Was tez trzymam kciuki bo nie ma to jak zadowolenie z własnego wyglądu!

ja tez jestem z tych co ma budowe olbrzymią, przy wzroscie 172cm wazę 72kg, w talii mam 74 w biodrach 100cm
ćwiczenia mi bardzo pomagają, jezdzie 2 razy w tygodniu 40mi na rowerze jak tylko mąż wraca z pracy ja juz jestem gotowa, w inne dni cwicze na orbitreku po 25min i 20min wzmacniających cwiczen.
wspomagam się suplementami diety oraz ostatnio poddałam się elektrostymulacji w salonie kosmetycznym i powiem ze tkanka tłuszczowa pięknie zamieniła się w mięsnie, ale bym musiała poddać się jeszcze 1 serii by być zadowolona ale kasy juz na to brak.

wspomagam się suplementami diety oraz ostatnio poddałam się elektrostymulacji w salonie kosmetycznym i powiem ze tkanka tłuszczowa pięknie zamieniła się w mięsnie, ale bym musiała poddać się jeszcze 1 serii by być zadowolona ale kasy juz na to brak.

U mnie i kasy i czasu, bo mąż dużo pracuje, więc przy jego pracy o mojej systematyczności nie ma mowy...

a co robisz, że kg lecą w dół? dieta, ćwiczenia?
chyba, że pisałaś a ja coś pominęłam :sorry:

robię 100 brzuszków dziennie i dużo spaceruje :-)
na inne przyjemności brak czasu na razie
co do jedzenia to ja mam dziewnie nawet po zjedzeniu McDonald'a też chudnę
. Ostatnio kg stoją, ale widzę po ciuchach, ze dalej chudnę.

robię 100 brzuszków dziennie i dużo spaceruje :-)
na inne przyjemności brak czasu na razie
co do jedzenia to ja mam dziewnie nawet po zjedzeniu McDonald'a też chudnę
. Ostatnio kg stoją, ale widzę po ciuchach, ze dalej chudnę.
podziwiam za te 100 brzuszkow ja zrobie 10 i ledwo zyje hehehe

Kasiu 100 to malutko czasami i 200 robię, ale boje się o te cięcie nie chce sobie krzywdy zrobić ...Zrosty i tak dalej
Chyba musze do lekarza by mnie pzrekonał, ze juz mogę na całość :-)

Kasiu jakbys zaczęła robić to byś zobaczyła, ze dasz rade

ja robię 200 brzuszków 5 razy w tygodniu, ale coś chyba niedokładnie, bo nie czuję, żeby mnie brzuch "piekł"-to chyba zakwasy ;-)
spaceruje też dużo, bo conajmniej 2h dziennie
zobaczymy, może teraz wiosną coś więcej zleci z wagi :-)

reklama
Kasiu 100 to malutko czasami i 200 robię, ale boje się o te cięcie nie chce sobie krzywdy zrobić ...Zrosty i tak dalej
Chyba musze do lekarza by mnie pzrekonał, ze juz mogę na całość :-)

Kasiu jakbys zaczęła robić to byś zobaczyła, ze dasz rade

ja robię 200 brzuszków 5 razy w tygodniu, ale coś chyba niedokładnie, bo nie czuję, żeby mnie brzuch "piekł"-to chyba zakwasy ;-)
spaceruje też dużo, bo conajmniej 2h dziennie
zobaczymy, może teraz wiosną coś więcej zleci z wagi :-)

200:szok::szok::szok::szok:

Do góry