reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
m-KTOSIU MOJA WAGA TO STAŁA W MIEJSCU JUŻ JAKOŚ 2 TYG PRZED PORODEM ALBO I WIĘCEJ ... A NA DZIEŃ DZISIEJSZY MAM JUŻ PONAD 10 KG MNIEJ ... A W CIĄZY PRZYBYŁO PONAD 20 KG TAKŻE JEST SUPER :-) BRZUSIO SPADŁ,DOSŁOWNIE TYLKO TROSZq SKÓRKI ZOSTAŁO A JA CZUJE SIĘ JUŻ TAK LEKKO-FAJNIE,ODRAZU CZUJESZ ŻE JEST CIE MNIEJ :happy: NO I WBIJAM SIĘ JUŻ W SWOJE UKOCHANE DZINSY mmm SAMA PRZYJEMNOŚĆ ;-)

anula to fajosko ! :cool2: ja tez chce moje dziny, ja juz sie zaczelam zastanawiac komu oddam w prezecie moje ciuchy ciazowe, nie chce trzymac dla drugiego dziecka zeby czasem za szybko nie zaciazyc:-D wole sie pozbyc jak najszybciej:cool2:

OOO to ja lece sie wazyc, bo nawet nie wiem czy waga u mnie stanela czy nie.
Ubran ciazowych za duzo nie mialam, a spodnie to i tak juz sa z lekka nadszarpniete, wiec raczej nikomu nie oddam.

Moja waga też stoi w miejscu od 1,5 tygodnia.
A z ubranek ciążowych to mam tylko jedne jeansy, jakos udało mi się poradzic bez kupowania tego typu rzeczy:happy:

reklama
Do góry