reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtek utył waży 20kg
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
moja tez w sumie bez zmian... 17kg.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
To chyba był objedzony bo dzis 19
Wczoraj chłopcy mieli spóźnione bilanse.
Stas ma 88 cm (25 centyl) i wazy 12,8 kg (ponizej 25 centyla). Wojtek ma 108 cm (75 centyl) i wazy 18,7 kg (ponizej 75 centyla). Tak wiec moje wrazenie, ze Wojtek ostatnio mocno urosl zostalo potwiedzone naukowo ;-) No i chyba pierwszy raz od urodzenia jest na tak wysokim centylu wzrostowym.
No i sie pochwalę jeszcze, bo Wojtek został oceniony, jako bardzo kontaktowy, ładnie mówiący i na wiek rozwinięty intelektualnie. Same wiecie jak się czułam: dumna i blada :-) Każda mama lubi słyszeć takie rzeczy.
Stas ma 88 cm (25 centyl) i wazy 12,8 kg (ponizej 25 centyla). Wojtek ma 108 cm (75 centyl) i wazy 18,7 kg (ponizej 75 centyla). Tak wiec moje wrazenie, ze Wojtek ostatnio mocno urosl zostalo potwiedzone naukowo ;-) No i chyba pierwszy raz od urodzenia jest na tak wysokim centylu wzrostowym.
No i sie pochwalę jeszcze, bo Wojtek został oceniony, jako bardzo kontaktowy, ładnie mówiący i na wiek rozwinięty intelektualnie. Same wiecie jak się czułam: dumna i blada :-) Każda mama lubi słyszeć takie rzeczy.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
miod dla serca :-) Ale ze Wojciach inteligentny chlopak to my juz dawnooo wiemy :-)
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
No a co miałaś usłyszeć Mamoot, skoro tak właśnie jest :-) ale fakt, że takie rzeczy słyszeć bardzo miło :-)