reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga Naszych dzieci

hmmm...

a ja mialam nie pisać... (kiedyś tak sobie ociecalam, jak to na BB zaczęto sobie żarty z Jagi robić:-p), ale że nie mam sobie nic do zarzucenia - nie przekarmiam Jagody- wręcz przeciwnie, no i nadal karmię piersią...

to Wam napiszę :-)

Jagoda, 13 m-cy (stan na 23.06.2010):
waga: 14 kg
wzrost: 85 cm

parametry identyczne jak jej Tatuś (w tym samym wieku)... ale spoko... wg jego ksiązeczki - teraz będziemy "spadać w dół" ;-)

reklama
Aż sprawdziłam.. Wiktorka na 12 miesięcy miała 9.300 i 82 cm, na 18 miesięcy 10.900,była bardziej wypasiona:-D.

reklama
wow Kasiu, padłam!!! Wiktoria - 18 miesięcy - i niecale 11 kg??!!!! wow - Maja ma 16 m-cy a waży chyba już ze 13 kg.

Angelika, trochę cię nie rozumiem. Piszesz ze przejżałaś posty. więc nie rozumiem czemu uważasz że twój synek odbiega jakoś od innych dzieci? z tego co sporo osób przed tobą napisało wynika, że inne dzieci są podobnych "rozmiarów" co twoje. Niektóre nawet lżejsze.
Myśle że trochę martwisz się na zapas.

Ostatnia edycja:
Do góry