reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga Naszych dzieci

reklama
[Quote = kasia1208; 4800228] a ty się dalej ne pochwaliłaś Ile waży ona :confused:[/ QUOTE]

[Quote = kasia1208; pytanie 4800257] zignorowałaś moje :no:[/ QUOTE]

Kochana - po pewnej akcji (z 1000 stron temu) - obiecałam sobie, że juz nie podam do opinii publicznej wagi mojej Niuńki - kojarzycie sytuacje :-p:dry:???

[Quote = moniqsan; 4800273]Ale ja Mówię serio!
Sprawdź
Jeszcze nie pije Nalewki :-p[/ QUOTE]

Wierze Moniq - ja już kiedyś zwróciłam na to uwagę Ankzoc... Aleo dziwo tylko mi sie takie cos wtedy przydarzyło... i po pewnym czasie sie "naprawiło" - takze spokojnie :tak:

[Quote = monika1977; 4800274] i daIej ignoruje:-D[/ QUOTE]

[Quote = kasia1208; 4800280] Aga :no::no:[/ QUOTE]

[Quote = kasia1208; 4800290] udaje ze nie widzi ja w ciągle wgowym temacie [/ QUOTE]

odpowiedź jest powyżej.... :-p:-p:-p

[Quote = kasia1208; 4800228] a ty się dalej ne pochwaliłaś Ile waży ona :confused:[/ QUOTE]

[Quote = kasia1208; pytanie 4800257] zignorowałaś moje :no:[/ QUOTE]

Kochana - po pewnej akcji (z 1000 stron temu) - obiecałam sobie, że juz nie podam do opinii publicznej wagi mojej Niuńki - kojarzycie sytuacje :-p:dry:???

[Quote = moniqsan; 4800273]Ale ja Mówię serio!
Sprawdź
Jeszcze nie pije Nalewki :-p[/ QUOTE]
doskonale pamiętam i dlatego drąże no podaj nikt nic nie powie no podaj :-)

[Quote = kasia1208; 4800315] pamiętam doskonale i dlatego Draże nie podaj nikt nic nie powie nie podaj :-)[/ QUOTE]

a nie... nie podam - walczę od tygodnia z silną wolą :tak::-p:-p:-p

Ja , nie pamietam aIbo nie czytaIam.:szok:Nigdy nie komentowaIam wagi Twojej niuni .Ma takie predyspozycje i tyIe wazy. Zacznie chodzić to zgubi. Poza tym ona nie jest gruba.

[Quote = monika1977; 4800343] Ja, nie aibo Pamietam czytaIam nie.:szok:Nigdy nie komentowaIam wagi Twojej niuni. Ma takie predyspozycje i waży tyIe. Zacznie chodzić do zgubi. Poza tym ona nie jest gruba. [/ QUOTE]

:********************************
ale i takl Wam nie powiem :-p:-p:-p

reklama
Do góry