reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga Naszych dzieci

reklama
[Quote = moniqsan; 4800105]No dobra, melduję najszczuplejsze dziecko na forum :-:)-:)-:)-(

Lilia
8 miesięcy 2 dni
7100 :-:)-:)-(

I jeszcze Wam coś pokażę (nie za ciekawie to wygląda)
[/ QUOTE]

[Quote = moniqsan; 4800140]że się dobrze rozwija, i Będzie Szczupła :baffled:[/ QUOTE]

[Quote = moniqsan; 4800147]Ale dlaczego najchudsza jest? :-:)-:)-([/ QUOTE]

[Quote = jola466; 4800156] modelka Bedzie ...:-):-):-):-)... Glowka do gory ...:tak::tak::tak:[/ QUOTE]

JA WAM powiem jedno - ma figurkę po MAMUSI, baaa - w ogóle to cala mamusia!!! :-):-):-)

JA WAM powiem jedno - ma figurkę po MAMUSI, baaa - w ogóle to cala mamusia!!! :-):-):-)

Oj weź kurde :-p
Matka ważyła w jej wieku 9 kg i przez całe dzieciństwo miała w karcie zdrowia dziecka wpisane na czerwono: NADWAGA!!! :-p:-p:-p

figurkę po mamusi ... phi ... no naprawdę ... jaja, ubaw po pachy

[Quote = moniqsan; 4800182]Oj weź kurde :-p
Matka ważyła w jej wieku przez 9 kg i całe dzieciństwo miała w karcie zdrowia dziecka wpisane na czerwono: nadwaga! :-p:-p:-p

figurkę po mamusi ... phi ... no naprawdę ... jaja, Pachy po ubaw[/ QUOTE]

idź Ty... NADWAGA... weź się puknij Kobito....
masz drobne zdrowe dziecko - czym się przejmujesz??? Lepiej Ci bedzie jeżeli zaczniesz jaj na siłe jedzenie pakować??? Taka już uroda Lili (ja mam odwrotną akcję:sorry2:)

reklama
[Quote = moniqsan; 4800203]No to chyba dobrze jednak, Że dziś na trochę zostałam :-)

PS
Czy my nie zaśmiecamy wątku?
aga, co ty na to? :sorry2:[/ QUOTE]

Toż to wszystko w temacie - waga naszych dzieci - prawdaż??? Więc - niczmoderowane nie bedzie :-D:-D:-D

Do góry