reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga Naszych dzieci

reklama
[Quote = moniqsan; 4800203]No to chyba dobrze jednak, Że dziś na trochę zostałam :-)

PS
Czy my nie zaśmiecamy wątku?
aga, co ty na to? :sorry2:[/ QUOTE]

Toż to wszystko w temacie - waga naszych dzieci - prawdaż??? Więc - niczmoderowane nie bedzie :-D:-D:-D
a ty się dalej ne pochwaliłaś ile ona waży :confused:

agakm
dlaczego w Twoim mnie cytowaniu jest "pachy po ubaw" skoro ja napisałam " ubaw po pachy"? i to jeszcze pachy z wielkiej litery?
Siakieś dziwne :baffled:

[Quote = moniqsan; 4800219]To jest chyba kara za do że się "śmiałam" z Jagódki naszej ślicznej pulchnej i na pewno nie głodnej :-([/ QUOTE]

ja Ci dam "pulchnej" :wściekła/y::-D:-D:-D
powiedzmy .... "chwilowo przypakowanej" ;-):-):-):-) już nie przybiera tak jak wcześniej, wiec uffffff :-D

[Quote = moniqsan; 4800235]agakm
w Twoim dlaczego mnie jest cytowaniu "Pachy ubaw po" napisałam ja skoro "Pachy po ubaw"? I to jeszcze Pachy z wielkiej litery?
Siakieś dziwne :baffled:[/ QUOTE]

Wiesz co... mi tez czesto świruje BB - nie przejmuj się tym - zobaczysz - za jakiś czas literki powrócą na swoje miejsce :tak::-)

[Quote = moniqsan; 4800235]agakm
w Twoim dlaczego mnie jest cytowaniu "Pachy ubaw po" napisałam ja skoro "Pachy po ubaw"? I to jeszcze Pachy z wielkiej litery?
Siakieś dziwne :baffled:[/ QUOTE]

Wiesz co... mi tez czesto świruje BB - nie przejmuj się tym - zobaczysz - za jakiś czas literki powrócą na swoje miejsce :tak::-)
zignorowałaś moje pytanie :no:

reklama
Do góry