reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga Naszych dzieci

reklama
[Quote = moniqsan; 4800203]No to chyba dobrze jednak, Że dziś na trochę zostałam :-)

PS
Czy my nie zaśmiecamy wątku?
aga, co ty na to? :sorry2:[/ QUOTE]

Toż to wszystko w temacie - waga naszych dzieci - prawdaż??? Więc - niczmoderowane nie bedzie :-D:-D:-D
a ty się dalej ne pochwaliłaś ile ona waży :confused:

agakm
dlaczego w Twoim mnie cytowaniu jest "pachy po ubaw" skoro ja napisałam " ubaw po pachy"? i to jeszcze pachy z wielkiej litery?
Siakieś dziwne :baffled:

[Quote = moniqsan; 4800219]To jest chyba kara za do że się "śmiałam" z Jagódki naszej ślicznej pulchnej i na pewno nie głodnej :-([/ QUOTE]

ja Ci dam "pulchnej" :wściekła/y::-D:-D:-D
powiedzmy .... "chwilowo przypakowanej" ;-):-):-):-) już nie przybiera tak jak wcześniej, wiec uffffff :-D

[Quote = moniqsan; 4800235]agakm
w Twoim dlaczego mnie jest cytowaniu "Pachy ubaw po" napisałam ja skoro "Pachy po ubaw"? I to jeszcze Pachy z wielkiej litery?
Siakieś dziwne :baffled:[/ QUOTE]

Wiesz co... mi tez czesto świruje BB - nie przejmuj się tym - zobaczysz - za jakiś czas literki powrócą na swoje miejsce :tak::-)

[Quote = moniqsan; 4800235]agakm
w Twoim dlaczego mnie jest cytowaniu "Pachy ubaw po" napisałam ja skoro "Pachy po ubaw"? I to jeszcze Pachy z wielkiej litery?
Siakieś dziwne :baffled:[/ QUOTE]

Wiesz co... mi tez czesto świruje BB - nie przejmuj się tym - zobaczysz - za jakiś czas literki powrócą na swoje miejsce :tak::-)
zignorowałaś moje pytanie :no:

reklama
Do góry