reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
ja ważyłam 19.07 73 kg czyli +7 kg , nie jest tak źle ...teraz na pewno więcej bo zaczęłam jeść jak szalona... ;P w poniedziałek idę do gin więc się dowiem :D nie wiem czemu ale zawsze jak wchodzę u lekarza na wagę to pokazuję się "error" ;P i lekarz ma zawsze polewkę ;P
a co do Malutkiej to w sobotę miała 2100 g :( więc malutka ( ale to dziedziczne : moja mama ważyła 1800 g a ja się urodziłam 2400 g ;) ) i jak to moja mama mówi : "wrona orła nie urodzi" ;P

pozdrawiam :)

Angelus to duża córa sie szykuje :)
Ankazgdyni dobre z tą wrona :) moja niunia tez raczej bedzie drobna , przewidywana waga tak miedzy 3kilo a 3,5....

Kolejny tydzien, to i kolejny pomiar wagi. Przez tydzien 0,8 kg na plusie:szok: Czyli w sumie 11,8 kg. A ja nie chcialam przekroczyc 12:-( Jutro wizyta u lekarza, zobaczymy jaka wage ma nasze malenstwo.

Cześc dziewczynki! Ja przed ciążą ważyłam 60 kg teraz jestem w 33 tygodniu i waże 71,4 natomiast mój synuś w 31 tygodniu ważył 2kg, lekarz mówi że sporo, następną wizytę będę miała w czwartek zobaczymy ile teraz moj pulpecik będzie ważył pewnie już ze 3 kilosy.Niemoge się doczekać kiedy go zobaczę. Pozdrawiam wszystkie mamuśki

Ostatni pomiar 32tydz ja cięższa o 18,5kg dziewczynki po 2200g w obwodzie 119

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry