U mnie waga dziś pokazała 62.3, czyli 10.1 na plusie. Startowałam od 52.2. Wg tej stronki: Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl niby nie powinnam się stresować, ale te 10 mnie przeraziło Za 2 tyg. dowiem się ile mój klusek waży
reklama
M
myszowata
Gość
dziękuję i także pozdrawiam:-)trzymam kciuki za pomyślne rozwiązania:-)Myszowata, dziękujemy za słowa otuchy- to dobre wiesci! pozdrawiam Ciebie i maluszka :-)
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Ja po dzisiejszej wizycie nadal 76,5kg. Od ostatniej nic nie przytyłam,czyli dalej + 10,5kg. A Malutka podobno 3100g (35tyg.+6dni)
ankazgdyni
Początkująca w BB
ja ważyłam 19.07 73 kg czyli +7 kg , nie jest tak źle ...teraz na pewno więcej bo zaczęłam jeść jak szalona... ;P w poniedziałek idę do gin więc się dowiem nie wiem czemu ale zawsze jak wchodzę u lekarza na wagę to pokazuję się "error" ;P i lekarz ma zawsze polewkę ;P
a co do Malutkiej to w sobotę miała 2100 g więc malutka ( ale to dziedziczne : moja mama ważyła 1800 g a ja się urodziłam 2400 g ) i jak to moja mama mówi : "wrona orła nie urodzi" ;P
pozdrawiam
a co do Malutkiej to w sobotę miała 2100 g więc malutka ( ale to dziedziczne : moja mama ważyła 1800 g a ja się urodziłam 2400 g ) i jak to moja mama mówi : "wrona orła nie urodzi" ;P
pozdrawiam
Cześc dziewczynki! Ja przed ciążą ważyłam 60 kg teraz jestem w 33 tygodniu i waże 71,4 natomiast mój synuś w 31 tygodniu ważył 2kg, lekarz mówi że sporo, następną wizytę będę miała w czwartek zobaczymy ile teraz moj pulpecik będzie ważył pewnie już ze 3 kilosy.Niemoge się doczekać kiedy go zobaczę. Pozdrawiam wszystkie mamuśki
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Przez 6 tyg przybyło mi 1 kg czyli od początku 7 .
reklama
Podziel się: