reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

magdzik ale sie zgrałyśmy :-Ddzieci wporzo że tyle ważą ale ja bym sie nie obraziła gdyby tak spadło do 55-56 wtedy najlepiej się czuje w swoim ciele.. marzenia ściętej głowy...

reklama
Mąż też tak mówi i nie chce oddać :-D
Ale tak na poważnie to po karmieniu piersią strasznie schudłam. Wszystkie ciuchy na mnie wiszą. Znając życie choć mam apetyt to nie przytyje i już tak zostanie.:-(

A ja nie chcę zapeszać ale schudłam 1,5kg ciiiichooooo :rolleyes2:
A Max mi wychodzi tak na około 7,3 kg bo wczoraj wazyłam się z nim i bez niego.

no u mnie niestety waga też stoi ,ani drgnie nawet
a do wagi sprzed ciązy brakuje mi 2,5 kg, czyli 63,5,ale moja wymarzona waga to 59kg,w tym celu zazywam specyfik modelujacy sylwetke ale niestety nie schudłam,a poprawiła mi sie jedrnosc i wyglad skóry ,aaa i celulitu nie ma ,wiec chociaż coś:tak:

reklama
No Karolina dawaj nazwę specyfiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie waga sprzed ciąży -2 kg czyli 56....Lil ma około 8 kg (!!!) ale moja skóra fatalna brak jędrności, taka szara i bez życia.....Karolina poratuj......

Do góry