reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
:-)heyka dziewuszki... ja po wczorajszej wizycie waże 62,8 a maleństwo 3700 gram;-);-):tak::tak:taka klucha z niego:-)
he he xD schudłam 200 gram normalnie jakiś cud:-p

Kobietki a może któraś z was schudła? Ja na przed ostatniej wizycie ważyłam +14kg a teraz straciłam z tego 0,5kg-tak przynajmniej twierdzi waga z przychodni :(
Może macie też takie problemy. Trochę się zastanawiam czy to nie jest źle dla dzidziusia.
Też czytałam ,że w ostatnich tygodniach waga może zlecieć o 1-1,5kg,potem przed samym porodem znów trochę skoczy bo zaczniemy zatrzymywać wodę w organizmie przed porodem-taki mechanizm "bezpieczeństwa" przed odwodnieniem :tak:

Witajcie!
Ja po wczorajszej wizycie 14 na plusie a maleństwo 2450 i troszkę mnie to zmartwiło ale lekarz mnie pocieszył że to jest teoretyczna waga z USG ale jak na jego oko to mały jest troszkę większy więc zobaczymy. Ja też nie jestem specjalnie duża i też ważyłam tylko 3000 po urodzeniu.

Mój Mały waży w 37 tyg i 3 dniu 4000 g a ja na plusie dokladnie 10 kg.

Ło mamo niezły kolos sie tu nam szykuje - chyba największy na forum póki co :)

Ja niby mam na plusie 6,5-7 kg wg swojej wagi a ta waży dokładnie tak jak u męża w pracy, która jest nawet kontrolowana kilka razy w roku. U ginki zawsze więcej ale tam taka najzwyklejsza i jak dziennie kilkanaście kobiet staje to łatwo rozregulowac taką :/ No to sie usprawiedliwiłam hehe ;)

reklama
Do góry