reklama
Ja napisze po wizycie w czwartek. Ale na pewno przytyłam, bo wazyłam sie ostatnio u tesciowej i było 62,5, wiec w sumie 10,5 na plusie. Zobaczymy ile waga u lekarza wskaze. Pewnie jeszcze wiecej bo w weekend troszke pozarłam;-)
To czekam na info ;-) I też się zważę w czwartek, a co!
M
Mysia618
Gość
:-)heyka dziewuszki... ja po wczorajszej wizycie waże 62,8 a maleństwo 3700 gram;-);-)taka klucha z niego:-)
he he xD schudłam 200 gram normalnie jakiś cud
he he xD schudłam 200 gram normalnie jakiś cud
She*shu
Fanka BB :)
Też czytałam ,że w ostatnich tygodniach waga może zlecieć o 1-1,5kg,potem przed samym porodem znów trochę skoczy bo zaczniemy zatrzymywać wodę w organizmie przed porodem-taki mechanizm "bezpieczeństwa" przed odwodnieniemKobietki a może któraś z was schudła? Ja na przed ostatniej wizycie ważyłam +14kg a teraz straciłam z tego 0,5kg-tak przynajmniej twierdzi waga z przychodni
Może macie też takie problemy. Trochę się zastanawiam czy to nie jest źle dla dzidziusia.
Iwona_J
Zaangażowana w BB
Witajcie!
Ja po wczorajszej wizycie 14 na plusie a maleństwo 2450 i troszkę mnie to zmartwiło ale lekarz mnie pocieszył że to jest teoretyczna waga z USG ale jak na jego oko to mały jest troszkę większy więc zobaczymy. Ja też nie jestem specjalnie duża i też ważyłam tylko 3000 po urodzeniu.
Ja po wczorajszej wizycie 14 na plusie a maleństwo 2450 i troszkę mnie to zmartwiło ale lekarz mnie pocieszył że to jest teoretyczna waga z USG ale jak na jego oko to mały jest troszkę większy więc zobaczymy. Ja też nie jestem specjalnie duża i też ważyłam tylko 3000 po urodzeniu.
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Mała waży 2500:-) po poniedziałkowym usg a ja juz chyba 70:-( ratunku!!!! zabierzcie te wstrętne kilogramy ode mnie!!!!
Hausfrau
Mój Mały waży w 37 tyg i 3 dniu 4000 g a ja na plusie dokladnie 10 kg.
Mój Mały waży w 37 tyg i 3 dniu 4000 g a ja na plusie dokladnie 10 kg.
Ło mamo niezły kolos sie tu nam szykuje - chyba największy na forum póki co
Ja niby mam na plusie 6,5-7 kg wg swojej wagi a ta waży dokładnie tak jak u męża w pracy, która jest nawet kontrolowana kilka razy w roku. U ginki zawsze więcej ale tam taka najzwyklejsza i jak dziennie kilkanaście kobiet staje to łatwo rozregulowac taką :/ No to sie usprawiedliwiłam hehe
reklama
paulka24
o to już fest kawaler, GratulacjeMój Mały waży w 37 tyg i 3 dniu 4000 g a ja na plusie dokladnie 10 kg.
Podziel się: