reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

No evika my bliźniakowe coś nie tak mamy bo ja przez 2 tygodnie pół kilo też schudłam :( i obwodzie brzucha straciłam 4cm, już sama nie wiem co o tym mysleć a lekarz na to nic :/ Czyli teraz 18 kg na plusie a dzieci ok 2200

reklama
U mnie z kolei +3kg od ostatniej wizyty która była dwa tygodnie temu :/ W sumie od początku ciąży +13kg. I pomyśleć, że chciałam się zmieścić w 10 :) Marzenia... ;)

Olis23 to ze chudniemy to taka nasza ciazowa uroda :) tak mi dzis lekarz powiedzial .
A wiadomosci jeszcze gorace mam
ja na plusie jestem 13 kg , a moje dzieciaki ...dziewczynka 2,700 , chlopczyk 3,100 !!!! Ale kluchy beda :)))

evika to suuper pączuszki ci rosną:-D:-D nie bedziesz musiała sie martwić już o niedowagę maluchów!teraz tylko czekamy na rozwiązanie:-)

Dziewczynki, a ja na pocieszenie powiem,że w ciąży przytyłam 10,5kg, do porodu ważyłam 76,5 kg, a zaraz po wyjściu ze szpitala 7 kg mniej. Tak więc nie zostało dużo z całej tej masy :)
Wszystkie damy radę zgubić nadmiar ciałka ;)

Ja na dzień dzisiejszy nadal na plusie 10.1 kg - mały wg wczorajszego USG (35tc+4) 3 kg, czyli przystopował ze swoim wzrostem i klopsikiem już raczej nie będzie :-D

reklama
Do góry