reklama
Lea28
Fanka BB :)
u mnie bylo 14 kilo na plusie zostalo jeszcze 4 kilo do zgubienia , brzucha to ja nie mam juz parwie wcale ja dzien po porodzie nie wygladalam jakbym rodzila i wszyscy w szpitalu mnie podziwiali a M dumny jak paw chodzil ze ja tak wygladam ale dla mnie to nic w gorszym stanie sa moje cycki to znaczy zwisy, flaki, uszy od jamnika no masakra poprostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
riba_1
Mamusia Olivka :)
u mnie dopiero 10 kg w dol, jeszcze 10 do sprzed ciazy plus 7, ktrore dodatkowo chce zgubic brzuch taki sobie, ale nosze juz pas. dziewczyny czy Wy tez macie jeszcze ta kreske na brzuchu?? no i moj jest dosc ciemny, tak jakbym tylko go opalala, a reszte ominela.
Anecia1111
Ehhh Wy tu już piszecie o zrzucaniu kg sprzed ciąży a ja się jeszcze kulam i ... tyję!!! Normalnie dzisiaj jak weszłam na wagę to się przeraziłam, mam już 18 kg na plus czyli od ostatniej wizyty tzn pod koniec lipca przybyły kolejne 4 kg!!!!! Ginek to mnie jutro chyba zabije jak to zobaczy. Ale mam nadzieję że po ciąży jakoś szybko to zrzucę (tzn żeby mi tak z 3 kg zostały to bedzie git...), no a rozstępów nie mam wiec najgorzej nie jest.
Riba ta kreska ma prawo znikać dosyć długo ale w końcu powinna zniknąć calkowicie. A brzuch ja też mam o wiele ciemniejszy od reszty ciała.
Riba ta kreska ma prawo znikać dosyć długo ale w końcu powinna zniknąć calkowicie. A brzuch ja też mam o wiele ciemniejszy od reszty ciała.
Anecia1111
No ja niby też Ciamajdko jestem optymistycznie nastawiona, tylko ciekawe jak to w rzeczywistości będzie po porodzie ;-)
reklama
A ja na poczatku byłam przerazona, bo strasznie mało spadło mi kg po porodzie, teraz codziennie ok kg mniej, ale nadal strasznie puchne, nawet wiecej niz w ciazy, nogi jak balony, dlatego mam nadzieje ze jak ta woda zejdzie to bede miała niespodzianke w postaci duuuuzego zrzutu kg, podobno jeszcze z tydzien moge miec te puchniecie, niby to normalne
Podziel się: