reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maleństw:)

Ja przechodzę załamanie nerwowe z tytułu mojej wagi:(
W ciąży przytyłam 18kg (z 52kg na 70kg), myślałam że po ciąży zejdzie mi z 10 kg... ale niestety, waga pokazuje jedynie 5kg mniej, tak więc ważę 65 i nie mogę na siebie patrzeć:( Zabieram się za odchudzanie bo chcę jak najszybciej wrócić do formy sprzed ciąży:(

reklama
oj dziewczyny przecież ledwo tydzień minął a w przypadku Bombusi nawet nie - także spokojnie napewno Wasza waga jeszcze spadnie :-)

no ja mam na + ok 10 kg..
ale do zrzucenia jakieś dobre 35 kg:)))
ale odchudzac na siłę się nie będę przy karmieniu, wierze ze mała mi pomoże zrzucić.. stres, karmienie, zabieganie, spacery, inna troszke dieta...

hejka.. Ja jestem dwa dni po porodzie po cesarskim cieciu .
Moja waga na plusie byla +20 kg wazylam 70kg..
I teraz waze 52:) wiec nic nie robilam i na prawde wszystko zeszlo .. ale jak wiecie mialam problemy z obrzekami wiec sama opuchlizna to bylo 14kg.
Wiec teraz mam swoja figure sprezd ciazy moze nawet szczuplejsza jestem no bo ta dieta karmiacej piersia :)
Wiec nie martwcie sie zrzucicie jak bedziecie karmic i bedziecie na diecie :)

ja w poprzedniej ciąży przytyłam 8 kg - ale powiem Wam, że jak czytam to dziewczyny teraz bardzo szybko na wadze tracicie! - ja to tak spokojnie 2 m-ce dochodziłam do swojej wagi - nie tak raptownie ! - więc myślę, że nie ma co panikować ! - tylko spokojnie cieszyć się dzidzią a kg nabyte w ciąży zejdą ;)
a która z nas była zachwycona ze swojej wagi przed ciążą ? zapewne niewiele !;)
życzę powodzenia i nie dołowania się wagą !;)
pozdrawiam;)

Grrr...ja też mam 9kg na plusie i jakoś się wybitnie nie zanosi na zmianę tego stanu rzeczy. Brzuch jakby TROCHĘ mniejszy ale nadal nie założę obcisłej bluzki :( Mój wygląd doprowadza mnie do rozpaczy, choć to dopiero tydzien od porodu. Tak by się chciało być znowu kobieta a nie tylko producentką "Łaciatego". ;/

reklama
Do góry