reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost naszych sierpniaczków

reklama
dziewczyny wpiszcie ile wasze maluchy ważą i mierzą, bo Majka chyba jakas taka mimoza
3 latka i 2 miesiące
wzrost 101 cm
waga 12,800 kg

no fakt Majeczka nie waży za wiele, ale z tego co mi wiadomo nie narzekała nigdy na brak apetytu ;-) jest bardzo wysoka, Olek przy niej to malota, chociaz nie wiem dokładnie w cm ile ma wzrostu, widocznie taka jej uroda, wysoko, szczupła laseczka:tak::-)
Olek przed pójsciem do przedszkola ważył 13,200 kg, teraz ok. 14 kg, bo trzeba przyznać ze w przedszkolu troszkę się poprawił:tak:

Damian ma 104 cm i waży 15 kg. Rośnie jak na drożdżach ale nic dziwnego jak wszystkie chłopy w rodzinie mają po 1.9 m (oprócz ojca:-D:-D:-D:-D:-D:-D)

reklama
Ha ha ha ja tu czytam i mysle jakie te dzieciaczki male i td.a tu patrze ze to takie stare komentaze.Zapraszam jednak o wskrzeszenie tematu bo hetnie bym sie dowiedziala i le wasze dzieciaczki maja wzrostu i wagi. Moj Filipek to jakis mizerny bo ma 103 cm i 15kg 200gr Hudzinka taka ze jak na zarty brzuch wciagnie to wyglada jak zaglodzony szczeniaczek! A moze to normalne.Piszcie piszcie!!!

Do góry