żaneta28
Fan(ka)
A Ja Sie Juz Zaczyna Martwic Ze Olek Ma 78-79 Cm...wasze Dzisci Takie Wysokie A On Taki Malutki...wage Ma Ok Ale Ten Wzrost... Juz Sama Nie Wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania też ma około 78 cm, za to buty rozmiar 23 (właśnie jej noga "skoczyła" i kapcie 22 są już prawie małe). A jak sie niepokoisz to idź do pediatry, chociaż badania poziomu hormonu wzrostu się chyba robi później, za jakieś 1-2 lata. Ja mam 162, mąż 170 cm więc ANia duża nie będzie. I też mi się wydaje, że mała trochę. Ale biorąc pod uwagę, że się mała urodziła (51 cm) to chyba nie jest źle z jej wzrostem.A Ja Sie Juz Zaczyna Martwic Ze Olek Ma 78-79 Cm...wasze Dzisci Takie Wysokie A On Taki Malutki...wage Ma Ok Ale Ten Wzrost... Juz Sama Nie Wiem