reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

No to w porządku :tak: bo myślałam, że to tylko u mnie jakieś dziwne zwyczaje że nie chcą zmierzyć mojego malucha :-D

reklama
Luxik ja widzę cały czas twój podpis:tak:

U nas tez mierzą no i oczywiscie nie prostuja nózek bo nie wolno:no: przy pomiarze nóżki są zgięte..jak próbowałam sama zmierzyc to mi wychodziło zawsze inaczej niz w przychodni i to spora różnica była:confused::dry:

Natalia dlatego nalezy wziac spora poprawke na wlasne pomiary:-D a najlepiej o dlugosci swiadcza ciuszki:tak:mi przy mierzeniu wychodzi juz ponad 70 cm (72:cool2:) i spiochy na 74 sa juz na styk, no bo rajstopki to moga sie rozciagac wiec nie biore pod uwage:-D

Karolina wiem że trzeba brac poprawke ale 7 cm to juz troche SPORA poprawka:dry:
A co do ciuszków to rozmiar rozmiarowi nie równy i powiem wam że mam jeszcze takie ogrodniczki 56 cm co są na styk:szok::-D

56 niezle:-Dmasz racje ze co firma to rozmiar:tak:ale my praktycznie tylko z 2 firm mamy od poczatku bo babcia ciuszki malemu kupuje wiec mam porownanie od 56 do teraz:-D

Ja dalam sobie spokoj z pomiarami:dry:
Natalia masz racje rozmiar rozmiarowi nierowny:tak:mam za male spioszki 68 a nadal chodzi w pajacyku na 56:dry:ale 74 sa jeszcze za duze,na razie powoli wchodzimy w 68:tak:chociaz i tu róznie bywa:baffled:czesc za mala,czesc za duza:nerd:

Kira my też zaczynamy rozmiar 68 i niektóre są na styk a niektóre jeszcze lekko za duże! ale rozmiar 74 to jeszcze nie dla nas :tak:

u nas byl taki skok ze 68 to praktycznie byl nie uzywany:szok:zaczelam zakladac i po kilku dniach wszystko bylo ciasne:tak:teraz juz powoli body 74 odkladamy:sorry2:bo nie moge w kroku zapiac:-D

Karolki jestem w szoku! a mi pediatra mówiła ze mój Maciuś wygląda jak półroczne dziecko! to ciekawe co powiedziałaby o twoim skoro zakładasz już rozmiar 74 :szok::-D

reklama
Raabit, ale moj Szymcio juz tez chodzi w ubrankach 74cm, oczywiscie nei wsyztskie takie ma, bo 68 tez :-) Tyle ze o nim pani powiedziala ze wyglada jak 9-miesiczny bobas :-D A mi sie wcale nei wydaje taki duzy ;-)

Do góry