reklama
na siatce jest idealnie w środku.
Lekarkę bardziej martwi to, że słabo przybiera. Często Jagodzie waga bardzo spada, a potem znowu nadgania. I niestety nie pokrywa się to z okresem wzrostu.
I co dobije do tej idealnej wagi, to potem znowu spada.
Ja to sobie tłumaczyłam chorobami i niejedzeniem przez nie, ale niestety, jak jest zdrowa, to też za bardzo nie je.
Jedyne, co by mogła to pić soki na okrągło, ale ponieważ to nie jest wyjście, bo jak się napije, to potem nie je, to nie daję jej za dużo.
Lekarkę bardziej martwi to, że słabo przybiera. Często Jagodzie waga bardzo spada, a potem znowu nadgania. I niestety nie pokrywa się to z okresem wzrostu.
I co dobije do tej idealnej wagi, to potem znowu spada.
Ja to sobie tłumaczyłam chorobami i niejedzeniem przez nie, ale niestety, jak jest zdrowa, to też za bardzo nie je.
Jedyne, co by mogła to pić soki na okrągło, ale ponieważ to nie jest wyjście, bo jak się napije, to potem nie je, to nie daję jej za dużo.
Jeden pediatra zapytany o przybieranie Mai stwierdzil ze moje dziecko jak dalej bedzie sie odzywiac tak jak teraz i tak przybierac na wadze to nie bedzie mialo problemu z nadwaga
Jak Cie niepokoi jej waga to zrob jej badania krwi i sie przekonasz czy jej czegos brakuje. My zrobilismy i wszystko wyszlo ok
Jak Cie niepokoi jej waga to zrob jej badania krwi i sie przekonasz czy jej czegos brakuje. My zrobilismy i wszystko wyszlo ok
Joaska Franek wazy 12kg przy wzroscie 86 cm.
Zrob dla spokoju te badania ale mysle ze wszystko jest oki.Na zabidzona Jagoda nie wyglada.Ja od urodzenia bylam pomiedzy 3 a 5 centylem i nic mi nie jest do tej pory ;-) choc teraz nadrabiam zaleglosci wagowe
Zrob dla spokoju te badania ale mysle ze wszystko jest oki.Na zabidzona Jagoda nie wyglada.Ja od urodzenia bylam pomiedzy 3 a 5 centylem i nic mi nie jest do tej pory ;-) choc teraz nadrabiam zaleglosci wagowe
joaska tak jak dziewczyny mysle ze nie ma sie czym przejmowac ... kamilka wazy cos ponad 10 kg ... do 11 nie dochodzi ... i prawde mowiac zaden lekarz sie nie przyczepil ... a tez nie przybiera regularnie ... czasami wiecej, czasami mniej ;
usg brzuszka mialam robione jakis tydzien temu z innej okazji i jest wszystko ok, jesczez czeka nas morfologia ...
usg brzuszka mialam robione jakis tydzien temu z innej okazji i jest wszystko ok, jesczez czeka nas morfologia ...
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Joaśka dziewczyny dobrze Ci mówią
Moja Dominika w maju ważyła 9700g
Jakiś miesiąc temu ważyła niecałe 11kg i
lekarz też nic nie mówił mi ze Dominika źle przybiera na wadze.
Moja Dominika w maju ważyła 9700g
Jakiś miesiąc temu ważyła niecałe 11kg i
lekarz też nic nie mówił mi ze Dominika źle przybiera na wadze.